FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Emilian Dolha: „Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu”

DINAMO // Emilian Dolha: „Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu” +14   FOTO
DINAMO // Emilian Dolha: „Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 20:31 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:23

Fostul portar dinamovist Emilian Dolha, 40 de ani, a comentat situația din Ștefan cel Mare. Dinamo e pe ultimul loc în play-out, în mare pericol să retrogradeze.

„Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu (n.r. un medicament care induce starea de somn și scade senzația de anxietate și griji). Le țin pumnii, Dănciulescu e prietenul meu. 

Ferească Dumnezeu de ce e acolo! Nu pot să-ți ofer explicații despre ce se întâmplă cu Dinamo pentru că mi-aș atrage antipatii de la o generație întreagă, dar sper să nu retrogradeze, n-aș vrea să se întâmple așa ceva”, a spus Dolha pentru digisport.ro.

„La un moment dat, la Dinamo, N'Doye tot n-avea stare și venea pe la camera mea să-mi ia echipamentul. Începuse să vocifereze. Am țipat o singură dată la el și nu l-am mai auzit pe urmă! Nu l-am mai văzut pe acolo. Asta apropo de Bad-Boy N'Doye. M-a pufnit râsul când am citit pe urmă că l-a bătut Gabi Mureșan (n.r. - în perioada ASA Târgu Mureș). Au avut gânduri serioase, eu n-am ajuns până acolo. La mine a fost ușor, pentru mine a fost un băiat OK”
Emilian Dolha

Dolha a jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, jucând 53 de meciuri în care a primit 60 de goluri și a păstrat poarta intactă în 14.

FOTO Viitorul - Dinamo 1-0

+10 FOTO

VIDEO Mihalcea: „Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta”

Cristi Borcea povestește momente fabuloase de la Dinamo: „După un meci cu Steaua am scos ceasul de 20.000 de euro de la mână și i l-am dat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  05 Iulie 2020, 08:05

Alt mare dinamovist ca si Bratu ,Danciulescu si altii.

dvd1
dvd1  •  05 Iulie 2020, 05:00

retrogradarea e garantata 100% de pe ultimul loc. Sa vedeti miine macel. In 2-3 saptamini Dinamo nu mai exista. Ar fi trebuit sa inteleaga pina acum ca e mai onorabila retragerea din campionat imediat decit retrogradarea. Dar asta e vor sa mearga pina la capat sa o faca. Rezultatul va fi exact acelasi: retrogradare si desfiintare

110146613198286
Gabi Simon  •  04 Iulie 2020, 22:55

O sa retrogradati anul acesta aalaturi de Chindia sau de Iasi,la care Dinamo e mai slaba si ca astea 2 echipe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează