FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea povestește momente fabuloase de la Dinamo: „După un meci cu Steaua am scos ceasul de 20.000 de euro de la mână și i l-am dat”

Cristi Borcea povestește momente fabuloase de la Dinamo
Cristi Borcea povestește momente fabuloase de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 18:50 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 14:39

Cristi Borcea, 50 de ani, a vorbit despre perioada petrecută ca acționar la Dinamo, între 1997 și 2014, și a dezvăluit câteva detalii picante.

„Aduceam la Săftica personalități, găseam orice modalitate de a pune presiune. Veneam și cu geanta necesară, carburantul. Cu Steaua era o încărcătură mai specială de orgoliu, tradiție, dar în momentul în care intrau în cantonament eu stăteam cu ei. Trebuia să pun presiune, să-i simt. 

Dădeam 1,5 milioane la centrul de juniori. Aveau obiectiv să iasă campioni la toate grupele. Veneam la toate meciurile. De acolo au plecat Scarlatache, Zicu, Marius Niculae, Marica, Pulhac, Ștefan Radu, Mitea. Luam bani din transferuri, din ce am promovat de la juniori. 

Atunci câștigam cu Steaua. Asta e diferența. După un meci cu Steaua i-am dat lui Dolha un ceas Audemars Piguet, de 20.000 de euro. L-am desfăcut de la mână și i l-am dat. 

Trebuia să-i țin în priză. Mă luptam cu Porumboiu la Vaslui, Iancu la Timișoara, Mititelu la Craiova, Copos la Rapid, Stan la Galați, nu numai cu Steaua, cu nașu'. Aveam orgoliu, eram într-un război continuu. Ce-am pățit cu ei... dar erau și fotbaliști!”, a spus Borcea pentru Prosport.

FOTO: Imagini de colecție cu scenografiile de la Dinamo - Steaua de-a lungul timpului

+22 FOTO

Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

Situația de la Dinamo, criticată de Rednic: „Cu mine nu ajungeam să împrumutăm bani. Pe cel care dă interviuri acum eu l-am scos din lot”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
nikomunie
nikomunie  •  28 Iunie 2020, 17:09
Postat de nikomunie pe 28 Iunie 2020, 17:07

Alte timpuri.cu fotbalisti si patroni.

Acum ai jucatori de asa numita fotbal si patroni de ...ce sa Mai vorbim.eram po locul 7 in Europa.unde suntrm acum??

nikomunie
nikomunie  •  28 Iunie 2020, 17:07
Postat de trink pe 28 Iunie 2020, 03:34

intrutotul adevarat! se antrenau pe vremurile alea pentru liga campionilor! cum o fac pentru alta liga !

Alte timpuri.cu fotbalisti si patroni.

trink
trink  •  28 Iunie 2020, 03:34
Postat de kenthehero pe 27 Iunie 2020, 19:23

nu stiu cu cine se lupta asta dar in perioada 2008-2014 se lupta doar cu locurile 3-6. ma refre la perioada cand exista porumboiu,iancu etc. ca de aia vorbeste. porumboiu,iancu and co.au venit dupa 2007.

intrutotul adevarat! se antrenau pe vremurile alea pentru liga campionilor! cum o fac pentru alta liga !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close