FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Viitorul, comunicat oficial despre fuziunea cu Farul: „Vă anunțăm cu bucurie nașterea unui nou proiect în fotbalul constănțean”

Viitorul și Farul vor anunța luni, 21 iunie, nașterea noului club de fotbal al orașului Constanța.
Viitorul și Farul vor anunța luni, 21 iunie, nașterea noului club de fotbal al orașului Constanța.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 17:23 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 18:22

Viitorul și Farul vor anunța luni, 21 iunie, nașterea noului club de fotbal al orașului Constanța. 

Fuziunea dintre Viitorul și Farul, văzută de mulți oameni de fotbal drept nașterea unei candidate la titlu, a rămas doar o chestiune de detalii. Clubul condus de Gică Hagi a emis astăzi un comunicat prin care certifică informațiile și prin care anunță o conferință de presă unde vor fi dezvăluite toate detaliile noului proiect.

Viitorul și Farul fuzionează. Comunicatul clubului din Liga 1

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim", se arată în comunicatul emis de Viitorul. 

VIDEO Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

UPDATE Dinamo a pierdut un alt jucător! Merge în Liga 2: „Are nevoie să joace, nu să stea în tribună și să-i aplaude pe alții”

Gigi Becali, mesaj clar pentru Dinu Todoran » Ce i-a cerut noului antrenor: „Numai asta mă interesează”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
muzzi
muzzi  •  20 Iunie 2021, 09:23

astia au baut apa la caine! o echipa de a doua parte a clasamentului in liga 1, salvata in ultimul moment + o echipa de playout-ul ligii a doua vor da un colos! interesant! cu cine o sa castige campionatul si sampion lig? cu pitu, grameni, biliboaca, bituleanu? ditamai colosul, parca ai aduna zero cu zero!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Iunie 2021, 00:58
Postat de dinamo100 pe 17 Iunie 2021, 18:59

Proiectul e frumos, sa vedem punerea in practica. Ar putea sa se inspire si alte orase care au mai multe echipe: Craiova, Timisoara, Brasov, chiar si Cluj.

Și la Brașov se vrea cei de la Corona care au promovat in liga 2 sa fuzioneze cu Fc Brașov . Mai e și Asu Timișoara , baia mare, etc

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Iunie 2021, 00:54

Dacă fuzionează sper sa ia sigla și numele din liga 2 și sa continue Farul Constanța , am înțeles ca e și un proiect sa se demoleze stadionu și sa se facă altu mai smecher, o noua bijuterie

Vezi toate comentariile (27)
Comentează