FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI 1-0

VIITORUL - FC BOTOȘANI 1-0 // Cele 3 cuvinte scrise de Gică Hagi în vestiar cu Botoșani: „Așa avem victoria” + ce obiectiv are în play-off

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 09:55

Viitorul a câștigat meciul cu FC Botoșani, 1-0, și s-a calificat în play-off-ul Ligii 1.

Înainte de duelul cu FC Botoșani, Gică Hagi le-a scris un mesaj jucătorilor de la Viitorul, în 3 cuvinte: „Convingere, credință și curaj!”. A anunțat obiectivul în play-off: "Primele trei locuri".

- Domnule Hagi, Viitorul este pentru a patra oară în play-off-ul Ligii 1!
- Presiunea a fost foarte mare, enormă! Din fericire, echipa a reacționat foarte bine, am știut să construim și să marcăm. Sunt mulțumit pentru că jucătorii mei au jucat foarte bine cu un public minunat în spate.

- Ce are echipa dumneavoastră în comparație cu restul care n-au ajuns în primele șase?
- Suntem o trupă foarte tânără, dar matură, care a jucat la rezultat și am demonstrat tuturor că merităm să fim în play-off. În meciurile trecute am produs fotbal, dar n-am avut noroc, nu am marcat. O să și marcăm pentru că am atacanți pe bancă, o să intre și ei curând.

- În premieră, Viitorul e calificată și în semifinalele Cupei României, și în play-off.
- Așa este. Calificarea în primele șase îmi dă liniște, e extraordinar să fim pentru a patra oară în play-off! Locul 3 este obiectivul nostru în acest moment, dar și Cupa României. Începem să avem și noi public și asta mă face și mai bucuros.

- V-ați bucurat ca un copil la golul reușit de Houri.
- A fost cel mai bun de pe teren! Lui Houri i-am zis din prima zi că e un optar foarte bun, cum a fost Tigana, cum a fost Giresse, subțire, iute. A făcut o pregătire excelentă și și-a câștigat locul în formula de start. A fost, fără îndoială, cel mai bun de pe teren în această seară.

- Vă temeți de cineva în play-off?
- Eu?!? Ceilalți să se teamă de noi! Noi suntem puternici și buni. Convingere, credință și curaj! Asta le-am scris jucătorilor, în vestiar, pe tablă înaintea partidei. După asta ne ghidăm și doar asta ne-a adus victoria. De-acum încep lucrurile mari la Viitorul. O să vedeți!

- Au existat tot felul de discuții că e posibil să plecați...
- Eu o să fiu la Viitorul cât o să fiu pe Pământ! Vreau să produc jucători, iar echipa mare să fie mereu în Liga 1. Viitorul e copilul meu și m-am înhămat la acest drum greu, dar vreau s-o fac cât pot eu de bine! În cei 10 ani, Academia mea a produs foarte mulți jucători și-am jucat un fotbal extraordinar.

 "E o fericire mare pentru că după o perioadă de secetă am marcat, am câștigat și am ajuns în play-off. A venit această victorie când a trebuit! Am luat-o razna după golul lui Houri. Suntem bucuroși. De mâine, la muncă!" Ianis Hagi, mijlocaș Viitorul

"Am fost pregătiți să câștigăm acest meci și acum suntem fericiți pentru victorie. L-am văzut pe Drăguș, am simțit că-mi va pasa și am tras cu toată forța pentru că visam să ajungem în play-off, să fim în primii șase! Acum de ce să nu visăm și la Europa League?"  Lyes Houri, mijlocaș Viitorul

Citește și:

Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
116530435479785
Anca Toma  •  04 Martie 2019, 13:52

Ce fotbalist si ce-a ajuns Hagi ...A cersit practic intrarea in play-off.Lucrurile sunt linistite desi Viitorul ieri trebuiau sa joace c-un om mai putin cel putin o repriza.Complicitate la nivel national.

131624217670160
Geani Muraru  •  04 Martie 2019, 12:52

Ce gluma proasta de parca Hagi ar sti sa scrie

fabius_2014
fabius_2014  •  04 Martie 2019, 11:48

Faultati, simulati, contestati . Astea sunt cele trei cuvinte scrise de Gica Hagi, cuvinte pe care Ianis Hagi le-a invatat foarte bine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează