FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI

VIITORUL - FC BOTOȘANI // Cu casa închisă » Finala pentru play-off se dispută cu tribunele arhipline

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2019 11:15

Viitorul și FC Botoșani se înfruntă astăzi, de la 17:00, în meciul decisiv pentru accederea în play-off. Partida se va disputa cu casa închisă.

Cocheta arenă a bazei sportive a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” din Ovidiu va fi plină ochi la finala pentru play-off dintre Viitorul și FC Botoșani.

Oficialii clubului constănțean au anunțat că au fost vândute toate biletele, iar cele 4.500 de locuri vor fi ocupate în totalitate. Și Gică Hagi speră că publicul va juca un rol important și va încuraja echipa constănțeană din primul până în ultimul minut.

„Contează mult să ne susțină, să fie cu noi. Cu un stadion plin, jucătorii se montează și mai mult, le place să joace așa. Din câte am înțeles, vor fi mulți oameni, care trebuie să spere până în ultimul minut, să ne încurajeze și să lase adversarul în pace.

Sunt suporterii gazdă și trebuie să ne susțină, iar adversarului să-i creeze presiune, dar nu-mi ce-mi aud mie urechile când merg în altă parte. N-aș vrea să se întâmple asta, să se concentreze numai pe noi. Sigur, mai scapă și ei câte una, cum mai facem și noi, așa este la fotbal, dar gândul trebuie să fie la încurajarea echipei. Am jucat mereu pentru ei”, a spus Gică Hagi.

Vezi și: 

CALCULE PLAY-OFF // Viitorul, Botoșani și Poli Iași luptă azi pentru ultimul din din play-off » Toate calculele pentru play-off sunt AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  03 Martie 2019, 12:09

4500 de locuri e capacitatea stadionului lui Viitorul? Și e omologat de LPF? Pai e clar că nu vrei sa ai spectatori daca permiți stadioane cu capacități sub 15000......

100002473541087
Danut Ognean  •  03 Martie 2019, 11:55

sa se termine egal iar iasiul sa prinda play-offul spre disperarea gigeilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează