FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // Ilie Dumitrescu, laude pentru Bogdan Vintilă: „A fost foarte inspirat când a făcut asta” » 3 steliști l-au impresionat

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 11:57

Ilie Dumitrescu a analizat duelul dintre Viitorul și FCSB, 0-2, și a explicat cum a reușit echipa roș-albastră să câștige duelul cu elevii lui Gică Hagi. 

Mai mult, fostul antrenor l-a lăudat pe antrenorul Bogdan Vintilă pentru că l-a folosit pe Florin Tănase ca vârf și pe Olimpiu Moruțan ca inter.

„Viitorul a fost surprinsă de presingul avansat făcut de cei de la FCSB. Ovidiu Popescu și Dragoș Nedelcu au făcut un meci foarte bun. În plus, Florin Tănase a coborât și el foarte bine. A fost foarte bun. Bogdan Vintilă a fost inspirat că a jucat cu Tănase vârf fals. M-a impresionat Florinel Coman, care a fost extrem de activ. 
 

FCSB a arătat foarte bine. A fost o echipă puternică. Este normal ca atunci când cei mai buni jucători sunt la un nivel bun, echipa să aibă o evoluție bună. Și Moruțan a fost bun în poziția de inter”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Match preview FCSB - Universitatea Craiova  

Vezi și:  

Gică Hagi, „trădat” de 9 jucători în meciul cu FCSB » Evoluție dezastruoasă pentru Viitorul + Florinel Coman a fost din nou Mbappe 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  16 Decembrie 2019, 15:51

Domnul tranziție pozitivă a devenit plictisitor, exact că o melodie la radio pe care o asculți de vreo 20 de ori Intr o zi. Un fotbalist bunicel, fara mari realizări, un antrenor obscur și mediocru, principalul gornist al lui Ghe Becali și Ghe Hagi la tv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează