FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

VIITORUL - FCSB 1-4 // Gică Hagi, iritat la final: "Vreți să mă scoateți din fotbal?! E o părticică din România care nu mă vrea aici"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 22:56

FCSB s-a impus în deplasarea de la Viitorul, scor 4-1. Gică Hagi a comentat meciul, apoi a răbufnit la adresa unei părți a presei în timpul interviurilor de la final.

"Fiecare meci are momentele lui. Astăzi s-a întâmplat un lucru pe care nu l-am antrenat. E greu să joci din minutul 5 cu om în minus. Steaua, dacă îi dai spațiu, te pedepsește. E o echipă care profită de spații, inteligentă.

Am încercat, jucătorii și-au dorit, dar a fost greu. Ăsta este fotbalul, Ghiță a făcut o greșeală foarte mare. I-am spus că a fost titular, dar acum o să stea la coadă. Trebuie să dovedești că ești bun, asta este viața!

Am avut în repriza a doua un moment în care am arătat lucruri bune. Steaua ne-a pasat, ne-a alergat, era normal. Vreți să domin Steaua cu un om în minus? Să fim serioși. E o înfrângere usturătoare, dar asta e. Când adversarul e tehnic, iute, știe fotbal, e greu", a declarat Hagi pentru Look TV.

"să spuneți ce doriți!"

Gică Hagi a fost deranjat de întrebarea despre foștii săi fotbaliști, cumpărați de FCSB, și a răbufnit. 

"N-o să mai vorbesc despre fotbaliștii de la FCSB. Nu o să mai vorbesc deloc! Nu are rost, știu unii mai bine. Eu o să-mi văd aici de treaba mea, pentru că iubesc fotbal, după asta vă las pe voi. Să analizați, să spuneți ce doriți! Eu dacă zic ceva e interpretat într-un mod negativ.

Vreți să mă scoateți din fotbal?! Nu veți reuși. O să vin la televizor să vorbesc doar despre scor și despre modul în care am jucat. E o părticică a României care nu mă vrea aici. Eu o să încerc să îmi văd de treabă. Uneori îmi mai dau cu părerea despre fotbal, pentru că eu cred că merit. De acum eu vă voi analiza pe voi și nu voi mai spune nimic. Vreau să rămân prieten cu toată lumea".

Vezi și:

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clasament

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (46)
237237473521858
Alexandru Picovici  •  27 August 2018, 15:51

UN BLAT CARE S-A VĂZUT DIN AVION !!!!!!!!

237237473521858
Alexandru Picovici  •  27 August 2018, 15:29

UN BLAT CARE S-A VĂZUT DIN AVION !!!!!!!!

portardelegenda
portardelegenda  •  27 August 2018, 13:45

Mai Gică tu suferi de mânia persecuției. Pai daca ar fi după tine toți jucătorii tai ar trebui convocați la loturi adică vopsiți cu vopsea tricolora că tu sa vinzi mai bine după care să ieși în fața și să te rățoiești la noi că ești cel mai tare din parcare. Lucru de altfel perfect adevărat doar că parcarea e cam goala , pricepi ???

Vezi toate comentariile (46)
Comentează