FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

VIITORUL - FCSB 2-2 // Budescu prinț, Alibec cerșetor! Toate notele "thriller-ului" de la Malul Mării » Jucătorii care au dezamăgit crunt în Viitorul - FCSB 2-2

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 08:25

Viitorul și FCSB au oferit sâmbătă seara un meci extrem de spectaculos în play-off, încheiat 2-2, după 90 de minute în care ofensivele celor două echipe au fost la înălțime, iar apărările franjuri. 

Apărarea lui Dică a fost la parametri îngrijorători în prima repriză, iar mijlocașii vijelioși ai Viitorului s-au distrat în repetate rânduri cu echipa roș-albastră. Bogdan Planici și Mihai Bălașa, fundașii centrali ai FCSB-ului, au făcut printre cele mai slabe meciuri de când sunt la echipă. La final, ambii au fost notați cu 4, la fel ca Ovidiu Popescu. 

Aceeași notă a primit-o și Denis Alibec, care și-a bătut joc de încă o șansă oferită de Dică. Atacantul nu s-a remarcat cu nimic în cele 45 de minute jucate, iar la pauză a fost schimabt cu Gnohere. Nici "Bizonul" nu a strălucit aseară, el primind 5 din partea Gazetei. 

Cel mai bun om al FCSB-ului a fost încă o dată Constantin Budescu. Acesta a restabilit egalitatea superb, din lovitură liberă, și a fost cel mai activ om din echipa roș-albastră. A primit nota 8 din partea Gazetei, la fel ca etapa trecută, la Giurgiu. 

Teixeira și Dennis Man, autorul golului de 1-2, au făcut și ei partide bune, primind nota 7.

Din echipa Viitorului, cei mai buni oameni au fost Vînă, care a primit 8, Gavra și Cicâldău, ambii cu 7. Ianis Hagi a făcut o primă repriză bună, însă s-a stins în repriza secundă. Fiul "Regelui" a primit nota 6.

7
a fost nota primită de Hagi și Dică după meciul de aseară

Vezi aici cronica + video cu golurile partidei Viitorul - FCSB 2-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
florar
florar  •  22 Aprilie 2018, 14:55
Postat de romulus65 pe 22 Aprilie 2018, 14:47

Unde sunt acum cei care spun ca Gica Hagi este blatist, ca FCSB castiga neconditionat cu Viitorul?

Pe Geambasu sa-l intrebi...

romulus65
romulus65  •  22 Aprilie 2018, 14:47

Unde sunt acum cei care spun ca Gica Hagi este blatist, ca FCSB castiga neconditionat cu Viitorul?

tonyys
tonyys  •  22 Aprilie 2018, 14:19

Budescu daca si si-ar da interesul ar ajunge la.o echipa mare. Ieri chiar daca a dat un gol, in multe faze a aratat delasare ratand ocazii imense.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează