FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB // Dan Petrescu boicotează meciul zilei în Liga 1: „Sincer? M-am săturat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 19:56

Dan Petrescu (51 de ani) a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Astra Giurgiu de luni. Tehnicianul campioanei a anunțat, printre altele, că nu vrea să urmărească meciul Viitorul - FCSB, care se joacă în această seară.

„Eu o să mă uit la Valencia - Real Madrid, sincer. Pe cuvânt. Ce rezultat a fost bun pentru noi în ultimele şase luni? Nu mă aştept la nimic bun. Nu a mai fost un egal de nu ştiu când, nu a mai fost un rezultat bun pentru CFR. M-am săturat eu”, a spus „Bursucul”, în timpul conferinței de presă de azi. 

Totuși, Viitorul a ajutat-o indirect pe CFR Cluj în ultimele două sezoane să câștige titlul. Formația lui Gică Hagi a încurcat-o pe FCSB în câteva rânduri, direcționând, cel puțin în ultimul sezon, titlul spre Cluj. 

VIDEO // Dan Petrescu lămurește anunțul făcut de Culio: „Nu se retrage!”

Match Preview FCSB - CSU Craiova: 

Vezi și: 

CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a lămurit situația lui Emmanuel Culio: „Nu se lasă! Informația a fost dată greșit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  16 Decembrie 2019, 11:35
Postat de masinameaeata pe 16 Decembrie 2019, 02:08

Felicitari Dan Petrescu! Nici noi nu ne-am uitat, iar cei care se uita la blatistele viitorul, fcsb, clinceni si botosani, sunt din ce in ce mai putini! In curand, se vor uita doar ei la ei si cam atat!

Vezi daca nu dormi, incepi sa delirezi de la oboseala. Adica Viitorul de patru etepe e vai de capul lor,o victorie cu mare noroc cu Voluntari, iar acum e blat. Vezi daca nu erai somnabul,sa umbli prin casa, remarcai ca in ultimele doua campinate, in regulat, Viitorul a castigat sau a facut egal cu CFR, iar in play-off de fiecare data , a pierdut cu CFR si i-a scos campioni. Ti-ai fi amintit desigur si de ultimul meci din Cluj cand Hagi a schimbat tot sistemul de joc pentru ca pustii conduceau si jucau fara sa stie de blat. Deci, daca nu erai confuz te intrebai? Pai cu cine face blat Hagi ? Si cu FCSB si cu CFR ?

426939651071874
MaRyan CM  •  16 Decembrie 2019, 09:10

Dar cand incurca Steaua si trimitea titlul la Cluj,in ultimile doua sezoane,sau la Giurgiu va uitati?*** si va baga titluri in buzunar era bjne,atunci nu erau blatisti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xxrapi
xxrapi  •  16 Decembrie 2019, 05:03

Se stia dinainte rezultatul de aseara... dupa,meci Hagi face declaratii calme,reci... El care spunea : "Vorbiti despre acest neci ca unul care e DERBY"...Auzi,derby...Cele doua grupari vor lucra mereu impreuna. Nu e nimic nou sub soare. De la celebrul 5-2 din Ghencea asa va fi mereu . Sangele , apa nu se face!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează