FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 12

Viitorul - Hermannstadt 2-1 » Dobrogenii, la prima victorie sub comanda lui Mircea Rednic

Viitorul - Hermannstadt // foto: fcviitorul.ro +14   FOTO
Viitorul - Hermannstadt // foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 00:00 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 21:13

Viitorul a obținut prima victorie sub comanda lui Mircea Rednic (58 de ani), scor 2-1 cu Hermannstadt, într-un meci restant din etapa 12 a Ligii 1.

Începutul de meci le-a aparținut oaspeților, care au început partida cu doar 5 rezerve din cauza accidentărilor. În minutul 19, Raul Opruț a marcat primul său gol în Liga 1, după o incursiune excelentă a lui Buzan în partea dreapta. Jo Santos a șutat, execuția sa a fost blocată, iar mingea a ajuns la Opruț, care nu a iertat.

În minutul 25, Cristiano, portarul lui Hermannstadt, și-a salvat echipa la șutul lui George Ganea de la marginea careului, apoi la cornerul rezultat, când Alhassan a fost aproape de autogol. Reflexul portarului portughez a fost excelent.

Egalarea a venit în minutul 37. Mingea a ajuns la Luckassen la aproximativ 6 metri de poarta adversă după ce Ely Fernandes nu a reușit să o controleze, iar „vârful” dobrogenilor a trimis balonul în plasa porții lui Cristiano.

foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
+10 FOTO

A doua parte a început cu o șansă de gol imensă a gazdelor. Luckassen a întors cu pieptul mingea către Cosmin Matei, dar mijlocașul a șutat slab dintr-o poziție excelentă, iar mingea s-a dus în plasa laterală.

În minutul 67, Romario Benzar a zguduit bara transversală cu un șut din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri de poarta adversă. A urmat o fază confuză, în care sibienii au cerut penalty, dar Radu Petrescu nu l-a dictat, înainte ca golul izbăvitor să vină.

Autorul acestuia a fost Andrei Ciobanu, care a culcat un adversar din preluare și a șutat plasat, aproape de vinclul porții lui Hermannstadt.

Este prima victorie a Viitorului sub comanda lui Mircea Rednic, după două înfrângeri și un egal. Viitorul a urcat pe locul 6, de playoff, depășind Chindia la golaveraj (ambele au 20 de puncte). Hermannstadt rămâne pe 14, cu 15 puncte.

Clasament Liga 1:

Viitorul - Hermannstadt 2-1

Viitorul - Hermannstadt, echipe de start: 

Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Benzar, Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, C. Matei - Ely Fernandes, Luckassen, G. Ganea
Rezerve: Căbuz, Dussaut, Grosu, Mladen, Mățan, Pitu, Grameni, Ion Gaztanaga, Andronache
Absenți: Tordai, Fernandez, Ad. Stoian (transferați) 
Antrenor: Mircea Rednic

Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano - Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruț - Alhassan, Pires - I. Vodă, Buzan, Jo Santos - Karanovic
Rezerve: Pop, Ster, Elbers, Caiado, Mățel
Absenți: Mayoral, Dâlbea, Addae, Sântean (suspendați), Belu (accidentat), Florică, Bastos, Mustivar (transferați) 
Antrenor: Ruben Albes 

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” 
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu (toți din Bucureşti)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Denis Haruț a semnat contractul cu FCSB! Primele declarații ca „roș-albastru”: „Nu am teamă de critici. Se văd roadele muncii mele”

Dinamo. Ricardo Grigore a ajuns la capătul răbdării: „M-am săturat să le explic tuturor asta” » De câte luni e neplătit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
elgabri
elgabri  •  10 Ianuarie 2021, 20:30

Iara fura ''Omul Harnic''

elgabri
elgabri  •  10 Ianuarie 2021, 20:09

Derby joaca Satelitii

elgabri
elgabri  •  10 Ianuarie 2021, 20:08

E blat sau nu ??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează