FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Haruț a semnat cu FCSB: „Argăseală a ținut la toate, și la preț, și la procente”

Denis Haruț // foto: captură Știrile PRO TV +28   FOTO
Denis Haruț // foto: captură Știrile PRO TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 22:55 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 23:21

Denis Haruț (21 de ani, fundaș) a semnat contractul cu FCSB, după ce roș-albaștrii s-au înțeles cu FC Botoșani în privința transferului său. 

  • FC Botoșani primește 700.000 de euro în schimbul lui Denis Haruț. În același timp, moldovenii păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer.
  • Denis Haruț poate evolua atât în dreapta apărării, cât și ca fundaș central, iar Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că îl va utiliza în centrul defensivei.

În această seară, internaționalul de tineret a semnat contractul cu liderul Ligii 1, iar la plecarea de la baza echipei a oferit mai multe declarații. „Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat şi la Botoşani”, a spus Haruț la microfonul Look Sport.

Denis Haruț, FCSB: „Nu am teamă de critici, sunt foarte puternic”

A abordat și subiectul postului pe care va evolua la FCSB. El poate evolua atât în dreapta apărării, cât și în centrul acesteia. „Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziţia de fundaş central

Aştept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu şi că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum”.

Cu Valeriu Argăseală, până ajungi la un punct final, e destul de complicat. A ținut la toate, și la preț, și la procente. Are multe clauze în contract, dar e ok 
Florin Vulturar, impresar

Denis Haruț ar putea debuta la FCSB în primul meci al roș-albaștrilor din retur, care va avea loc vineri, 15 ianuarie, în compania Astrei. 

VIDEO. Totul despre FCSB - Astra

Citește mai multe știri din Liga 1:

Aleix Garcia, vacanță în Spania în echipamentul altei echipe! Ce se întâmplă cu mijlocașul lui Dinamo

Fierbe „Gruia”! Edward Iordănescu a ANULAT antrenamentul de astăzi al lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
158180581397392
Bala Nicolae  •  10 Ianuarie 2021, 13:32

Urmaresc fenomenul fotbal de 50-60 ani dar nu-mi aduc aminte un fotbalist moldovean sa sparga nori. ianul,simionas,romila asa si asa. Harut va fi de pluton,dar fiind la fcsb trebuie facuta multa galagie ca altfel nu se marita ca si man,coman s.a.

s1lv1o.
s1lv1o.  •  10 Ianuarie 2021, 11:52
Postat de steaua1986. pe 10 Ianuarie 2021, 07:51

Steaua e aia care se numeste asa.

Steaua Rosie Boldut, Steaua Radovanu sau Steaua Dunării Pojejena? Sunt atat de multe echipe 'anonime' prin ligile satesti cu numele "Steaua" incat le-am pierdut urma. In schimb, o singura echipa ros-albastra joaca in prima liga din '47, NEINTRERUPT.

orlick
orlick  •  10 Ianuarie 2021, 10:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

După limbajul pe care îl folosești, probabil că nu înțelegi mult mai multe lucruri. In plus, tu chiar faci totul pentru a fi blocat.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează