FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Sfatul unui fost coleg pentru Gică Hagi: „De asta e nevoie pentru ca Viitorul să-și revină”

Gică Hagi e „arhitectul” proiectului de la Viitorul
Gică Hagi e „arhitectul” proiectului de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 10:20 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 10:53

Iosif Rotariu (58 de ani), fostul coleg de generație al lui Gică Hagi, îl îndeamnă pe „Rege” să revină aproape de Viitorul pentru ca lucrurile să revină pe un făgaș normal.

Sub comanda lui Gică Hagi, Viitorul a încheiat stagiunea precentă pe locul 7 și a ratat play-off-ul, după ce în 2017 cucerise titlul. La finalul sezonului, Hagi s-a retras din funcția de antrenor, iar la cârma echipei a venit spaniolul Ruben de la Barrera. Ulterior, ibericul a fost înlocuit cu Mircea Rednic, demis și el după eșecul cu Viitorul, 1-2.

„Mă așteptam să ajungă Viitorul în play-off, dar acolo se vede că lipsește mâna lui Gică Hagi. Atât timp cât el a fost antrenor, echipa juca fotbal, chiar și după ce au plecat mai mulți jucători din cadrul lotului. E nevoie de întoarcerea lui lângă echipă pentru ca ea să își revină”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit „Realitatea Sportivă”. 

Gică Hagi revine aproape de echipă

După înfrângerea cu Poli Iași, scor 1-2, Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al dobrogenilor. Gică Hagi (56), patronul de la Viitorul, a decis să revină aproape de echipă.

„Regele” nu va reveni pe banca tehnică, dar va coordona echipa în acest final de sezon. Antrenorul va fi ales dintre cei care lucrează deja la Academie, favorit fiind Cătălin Anghel, „secund” al lui Hagi când acesta antrena echipa de la Ovidiu.

Gică Popescu, președintele de la Viitorul, a anunțat că Hagi va veni mai aproape de echipă, în speranța ca dobrogenii să își recupereze stilul ofensiv, bazat pe posesie, cu care și-au clădit un nume în Liga 1. - Toate declarațiile, AICI!

VIDEO Motivele reale pentru care Gică Hagi a demisionat de la Viitorul: "Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar!"

Citește și alte știri despre Viitorul:

Mircea Rednic, declarație aiuritoare înainte să fie demis » Scuza nefondată folosită după eșecul cu Poli Iași

Ilie Dumitrescu, despre decăderea Viitorului: „Hagi a vrut să transmită un mesaj clar. Acolo a greșit”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează