FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO „Viitorul ne dă dureri de cap. FCSB nu ne îngrijorează” » Bogdan Mara analizează adversarele CFR-ului în lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 12:06

Directorul sportiv a lui CFR Cluj, Bogdan Mara (41 de ani), a fost invitatul de azi de la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Mara s-a arătat foarte surprins de felul cum a evoluat echipa lui Hagi în meciul direct cu FCSB și este considerată în Ardeal o echipă de temut. »

 

„Viitorul este o echipă imprevizibilă, care poate să bată pe oricine, au jucători extrem de talentați.  Au demonstrat că au o echipă puternică, care, mai nou, știe să joace meciurile cu miză. Pe Hagi îl respect foarte mult, el a avut succes în ce s-a propus. Înainte să jucăm cu Viitorul avem dureri de cap”, a mărturisit Mara în cadrul emisiunii GSP Live.

Dacă duelurile cu echipa antrenată de Hagi îi dă emoții CFR-ului, cele cu FCSB nu stărnesc astfel de reacții, ba chiar Mara susține: „Nu ne îngrijorează meciul cu FCSB”.

 Citești și:

Julio Baptista, mesaj pe instagram după despărțirea de CFR Cluj: „Aceasta a fost singura mea intenție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
timm
timm  •  14 Martie 2019, 15:21
Postat de alexandru.popescu pe 14 Martie 2019, 13:41

Mara nu e ala casatorit cu una de-o varsta cu bunica-sa???

Gigi Infractorul, nu e casatorit cu vara lui?

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  14 Martie 2019, 13:41

Mara nu e ala casatorit cu una de-o varsta cu bunica-sa???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează