FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Julio Baptista, mesaj pe instagram după despărțirea de CFR Cluj: „Aceasta a fost singura mea intenție”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 13:47

Julio Baptista (37 de ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj la începutul acestei săptămâni. Brazilianul a avut un mesaj pentru fosta sa echipă.

„Vreau să le mulțumesc celor de la CFR pentru că mi-au dat ocazia să mă simt din nou fotbalist. Ca profesionist, încerc mereu să dau sută la sută și asta a fost singura intenție pe care am avut-o când am ajuns în România. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținere și să le urez celor de la CFR mult noroc pe viitor”, a fost mesajul postat de Julio Baptista pe Instagram.

Baptista a fost doar un „nume” în lotul CFR-ului, acesta, deși avea cel mai mare salariu din Liga I, a evoluat doar 42 de minute în tricoul campioanei României.

În urmă cu 13 ani, Baptista era unul dintre cei mai apreciați jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla. Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri.

3meciuri a bifat Baptista în Gruia, două în Liga 1 și unul în preliminariile UEFA Europa League

Citește și:

Recordul lui Minteuan » Tehnicianul numit ca variantă de avarie e primul care a obținut succese pe linie primele 4 partide

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  14 Martie 2019, 10:46

A fost o onoare sa il vedem la Cluj, chiar daca ajucat putin. A fost o lovitura de imagine pt. CFR si va fii (chiar daca unii frustrati spun altceva) !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează