FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul nu rămâne datoare! Răspuns după acuzele de blat ale dinamoviștilor: „Să ne vedem de propria ogradă”

Viitorul a fost învinsă de Chindia, scor 2-1
Viitorul a fost învinsă de Chindia, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 15:54 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 17:44

Viitorul a emis un comunicat oficial, după ce suporterii-acționari ai lui Dinamo, parte a PCH, au pus la îndoială integritatea lui Gheorghe Hagi și a echipei constănțene în partida pierdută aseară cu Chindia, 1-2. 

Viitorul a răspuns printr-un comunicat oficial, semnat de către președintele Gică Popescu.

„Există o luptă strânsă pentru rămânerea în Liga 1, echipele doresc să câștige fiecare meci și, totodată, și-ar dori să fie ajutate și de rezultatele celorlalte contracandidate. Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public.

Suntem destul de afectați de înfrângerea din meciul cu Chindia și doar neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești. Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public. În condițiile în care jucăm din trei în trei zile, după aproape 3 luni de inactivitate, suntem nevoiți să ne folosim de aportul fiecărui jucător din cei 30 pe care i-am avut în scurta perioadă de pregătire. Credeam că ați înțeles că la FC Viitorul nu există jucători titulari și jucători de rezervă. Așa am procedat și în campionatele trecute, în atâtea și atâtea situații și, la acel moment, am fost lăudați că folosim toți jucătorii din lot sau că promovăm jucători noi în Liga 1. 

La meciul de ieri am întâlnit o echipă care nu a jucat în weekend-ul trecut, o echipă odihnită, care a beneficiat de un program diferit de al nostru. Din acest motiv, staff-ul nostru tehnic a ales să folosească anumiți jucători din lot care s-au remarcat în meciul amical de la Craiova, câștigat cu 3-0, și care au fost lăudați de mass-media pentru randamentul lor sportiv. Verificând datele statistice, veți observa că în meciul de ieri a debutat un singur jucător junior, ceilalți având destulă experiență competițională. În meciul câștigat cu echipa din Iași, cât și în meciul cu echipa din Târgoviște, am folosit același număr de jucători U21 (4), respectând strategia de formare și promovare a jucătorilor formați în academia noastră.”.

Viitorul: „Jucătorii noștri au dominat meciul”

În cadrul comunicatului, liderii din play-out au prezentat statisticile partidei de la Ploiești, adăugând faptul că „jucătorii noștri au dominat meciul cu echipa din Târgoviște, iar ghinionul de a primi gol în ultimele minute (vă rugăm să revedeți golul), a oferit ocazia unor persoane să insinueze și să jignească”.

Statisticile partidei, prezentate de Viitorul:

  • Posesie: 64% FC Viitorul vs. 36% Chindia Târgoviște;
  • Duel: 54% FC Viitorul Constanța vs. 46% Chindia Târgoviște;
  • Atacuri: 107 (8 atacuri rapide, 89 atacuri poziționale, 10 faze fixe) - FC Viitorul Constanța vs. 74 (19 atacuri rapide, 50 atacuri poziționale, 5 faze fixe) - Chindia Târgoviște
  • Pase / reușite: 607/514 (85%) - FC Viitorul Constanța vs. 274 /197 (72%) - Chindia Târgoviște
  • Pase în careu / bune: 41/13 - FC Viitorul Constanța vs. 19/4 - Chindia Târgoviște
  • Șuturi / pe poartă: 16/5 - FC Viitorul Constanța vs. 7/3 - Chindia Târgoviște 

„Cu toții vrem să câștigăm, însă ar fi bine să ne preocupe mai mult ce se întâmplă în propria ogradă, în loc să aruncăm cu afirmații nefondate în munca altor cluburi” - comunicat Viitorul

VIDEO. Chindia - Viitorul 2-1 / Gheorghe Hagi: „Nu mă așteptam să pierdem! Am făcut o greșeală inexplicabilă pe final”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Protestul lui Dinamo la LPF a avut succes: meciul cu Sepsi, mutat!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  18 Iunie 2020, 22:51

Blat neblat trebuie sa-i nimicim pe toti

1177177172317584
Christian Ciuca  •  18 Iunie 2020, 17:57

bine spus, ce vrei mai mult, aveau un singur pustan mai neexperimentat, au pus echipa care-a troznit-o 3-0 pe Craiova cu citeva zile-n urma, au avut ghinion cu acel gol pe final altfel ramanea 1-1.

davveire
davveire  •  18 Iunie 2020, 17:21
Postat de pirucul pe 18 Iunie 2020, 17:11

si atunci dece ai schimbat 10 jucatori?

ti-a explicat dar tu nu ai inteles nimic ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close