FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii îl acuză frontal de blat pe Gică Hagi: „Ai mimat fotbalul! Virusul «Omeniei» e o boală lungă”

Viitorul lui Gică Hagi este pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 (27 de puncte) // Sursă foto: fcviitorul.ro
Viitorul lui Gică Hagi este pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 (27 de puncte) // Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 11:27 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 14:20

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au revenit cu un nou comunicat, în care acuză integritatea lui Gheorghe Hagi, 55 de ani,la meciul Chindia Târgoviște - Viitorul 2-1, când oaspeții au aliniat o garnitură formată din rezerve.

Primul comunicat al suporterilor-acționari » „Sistemul ne vrea plecați!”

  • Ziua a început cu o veste mare pentru dinamoviștii, care tocmai au aflat, la primele ore ale dimineții, că testele coronavirus de ieri sunt negative și, astfel, se pot întoarce la antrenamente pentru ca sâmbătă să dispute partida cu Sepsi din Ștefan cel Mare;
  • La câteva ore distanță, ultrașii l-au luat la ochi pe Hagi, cel care a preferat să vadă rezervele la lucru aseară, pierzând astfel în fața Chindiei, 1-2, o contracandidată a „câinilor” la evitarea retrogradării. Față de primul meci, Hagi a schimbat nu mai puțin de 10 titulari!

Fanii „câinilor” au rememorat partida Steaua - Viitorul 2-5, din returul sezonului 2012-2013. Acea victorie avea să fie foarte importantă pentru formația dobrogeană, care reușea cu greu să scape de retrogradare în acel an. La finalul partidei, Gigi Becali, patronul gazdelor, afirma că „a fost omenie”, alimentând zvonurile unui posibil meci aranjat.

De asemenea, suporterii-acționari ai lui Dinamo consideră suspectă atitudinea lui Hagi de la finalul meciului Chindia - Viitorul 2-1. „Regele” a avut un discurs surprinzător de calm după eșec - detalii, AICI.

DINAMO. PCH revine: „N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI?”

„Cu mare întârziere, jucătorii noștri au primit rezultatele testului medical - NEGATIV! Dar ce ne facem cu virusul din fotbal, de care nu mai scăpăm odată și care pare să aibă VIITORUL asigurat? De pandemie va scăpa până la urmă omenirea, dar «omenia» pare a fi boală lungă. 

Totul a început cu acel 2-5 în Ghencea, când patronul gazdelor declara nonșalant: «A fost vorba de omenie, tată! Așa am simțit! Nu a fost niciun aranjament, niciun blat. A fost o chestiune de bun-simț». Acel stadion a fost demolat între timp, dar nesimțirea din fotbal, îmbrăcată în «bun-simț», persistă. Lumea era ceva mai liniștită că FCV nu mai participă anul acesta la actele de caritate din playoff. 

Degeaba, în playout e și mai simplu să te dai la o parte, sau să bagi echipa a 3-a, ca să mimezi fotbalul. Viorel Moldovan: «Am întâlnit o echipă cu o dinamică de joc superbă». Hahahahaha!!!! Te credem și noi, coane! Absolut SUPERB! Obrazul a devenit tot mai gros și blatul tot mai puțin însiropat, dar lumea îl înghite ușor. Omul nici măcar nu se mai obosește să joace scena aia cu nervii după meci. Nici nu se mai spală 20 de secunde pe mâini, nici clăbucii nu mai apar. Sau obișnuitele spume. Să-i vedeți cum vor juca în meciul cu noi... Pe viață și pe moarte. Și nu cu rezervele rezervelor. 

Personajul trebuie lăudat necontenit, indiferent de mizeriile pe care le face. Degeaba dezinfectăm mingile înainte și după antrenament, dacă nu spălăm și rușinea asta din fotbal! Preferăm să ascundem gunoiul sub preș și obrazul gros sub masca bleu chirurgicală. Acum trebuie să ne vedem de antrenamente în timpul scurt care a mai rămas. În afară de suporteri, nu are cine să mai ia apărarea lui Dinamo. 

Alții se grăbesc să dea clubul în judecată, deși au stat luni de zile pe un salariu pentru care ar fi trebuit să sară măcar din când în când să apere Dinamo.

PS: Viitorul a început meciul cu 10 (ZECE) jucători noi față de meciul caștigat etapa trecută cu Poli Iași. Singurul jucător care a jucat și în weekend, a fost fundașul Radu Boboc, dar și el a fost mutat pe un alt post. De remarcat și citatul din Eminescu folosit de Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, după «piesa de teatru» de aseară: „«Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic» C-așa-i în fotbal”, au postat pe Facebook cei din Peluza Cătălin-Hîldan.

Chindia Târgoviște - Viitorul 2-1 » Note GSP

Dinamoviștii îl acuză frontal de blat pe Gică Hagi: „Ai mimat fotbalul! Virusul «Omeniei» e o boală lungă”

6a fost cea mai mare notă primită de jucătorii Viitorului în GSP, trecută în numele a doi jucători: Cristi Ganea și Cosmin Matei

VIDEO Ionel Ganea nu îl menajează pe Florin Prunea: „Dacă se pricepea foarte bine la fotbal, de ce e Dinamo așa jos?

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Se vinde Dinamo până la urmă? » Deznodământ amânat pentru finalul campionatului

MM Stoica, ironic după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj » Postarea oficialului FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
creeperno
creeperno  •  18 Iunie 2020, 22:58

Lasa ca ii batem in meciul direct

107991897552266
Piramidon Quijote  •  18 Iunie 2020, 16:27

Noul King Blatula ... Umbra lui Pădureanu . La Ovidiu ...

farasportincazarma
farasportincazarma  •  18 Iunie 2020, 15:41
Postat de catalin.fcdb pe 18 Iunie 2020, 15:14

Stai linistit, si daca aveti un playoff format din Clinceni,Viitoru, FC PIPERA , FC BERCENI si CFR, tot va ia cluju campionatu , va da cu terenu in cap la toti. Voi titlu nu-l mai luati in ROMANIA. Aleluia. Poate va desfinteaza nea Talpan acum in procesu cu prejudiciu !!

Umor involuntar la baiatul asta! dar ce asteptari sa ai de la membrul trupei de divertisment si circ canin specializata pe scenografii infantile. Ei traiesc de peste 10 ani DOAR pentru meciurile cu Steaua, insolventi, nu mai au fotbal, performante, sunt nevazuti, necunoscuti, in Europa. Unica lor bucurie incomensurabila a ramas sa piarda Steaua, cu oricine, oriunde.Trista existenta!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează