FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV. Dinamo a primit rezultatele testelor COVID-19! Ce urmează pentru „câini”

Dinamo se va pregăti pentru meciul cu Sepsi
Dinamo se va pregăti pentru meciul cu Sepsi

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 05:53 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 09:53

Veste uriașă pentru Dinamo! În sfârșit, reîncep și „câinii” fotbalul, cu adevărat. După o perioadă îndelungată și plină de panică, formația lui Adrian Mihalcea (44 de ani) ar trebui să revină la antrenamente peste câteva ore întrucât a primit vești pozitive din partea doctorilor la testele COVID-19.

UPDATE ORA 09:45

Jucătorii au ajuns la Săftica și urmează să efectueze un antrenament sub comanda lui Mihalcea de la ora 11:00, tehncianul care încă nu a debutat oficial pentru roș-albi.

Știrea inițială

La primele ore ale dimineții, dinamoviștii au aflat rezultatele testelor COVID-19, setul 5, iar acestea le permit să se întoarcă la pregătiri de astăzi, urmând ca sâmbătă, de la ora 17:00, să joace etapa cu Sepsi.

Dinamo reîncepe lupta pentru evitarea retrogradării

„Sunt negative", au transmis oficialii dinamoviști, jucătorii fiind și ei informați de veștile bune. „Câinii" au întrerupt antrenamentele după ce joia trecută a fost depistat ca fiind infectat cu noul virus magazionerul clubului. Acesta din urmă a și fost internat la Spitalul „Victor Babeș" din Capitală și va efectua astăzi același test pe care l-a făcut și echipa. 

Rezultatele testelor vin fix în momentul în care „haita" a ajuns pe loc de baraj în Liga 1, după rezultatele contracandidatelor la retrogradare!

Roș-albii au avut parte de multă emoție chiar și după ce au efectuat acest set de teste. Ieri dimineață, la ora 8:00, jucătorii au fost la Săftica, după care au revenit acasă și-au așteptat un semn vizavi de rezultate și de revenirea la pregătiri. 

Dinamoviștii au fost informați că vor avea răspunsul oficial la ora 20:00, doar că la acea oră au primit o veste enervantă, având în vedere situația: „Ne pare rău, dar probleme tehnice nu ne-au permis să analizăm toate testele, credem că pe la ora 3:00 dimineața vor sosi rezultatele de la laborator". Până la urmă, în jurul orei 5:30 au venit și rezultatele.

2 meciuride campionat ale „câinilor" au fost amânate și se vor rejuca: acasă cu Chindia, în deplasare cu Hermannstadt

VIDEO Adrian Mutu: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mohammad Murad a dat-o la întors! Ce spune de tratativele cu Negoiță: „Știu foarte bine problemele de acolo”

Adrian Mutu crede că Dinamo e salvată: „Nu se aventurau dacă nu aveau ceva în spate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
rocky2
rocky2  •  18 Iunie 2020, 17:18
Postat de cpt.ahab pe 18 Iunie 2020, 08:43

Încă o dovadă că măsura amânării meciurilor Botoșaniului și ale lui Dinamo a fost una excesivă, fără suport real. Românii joacă pe extreme: când extrem de indolenți, când zeloși din cale afară.

Daca fac teste si femeilor de serviciu, cine stie ce surprize pozitive mai apar...

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Iunie 2020, 10:46

Acum se confirmă clar că Apostol are...o ”cârtiță” la Dinamo, de a primit el azi noapte știrea ! Cine o fi, cine o fi ?!

casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  18 Iunie 2020, 10:44

ies saltimbancii lui Negoita la joc in etapa a 5-a ? atunci, toata Romania, intr-un glas: Hajrá Sepsi !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează