Comentarii (53)
farasportincazarma  •  18 Iunie 2020, 12:31

Straniu sa-i auzi pe insolventi si scenografi vorbind despre cooperative si aranjamente cu atata dezinvoltura. Au uitat ce au facut in ultimii ani, fara a ne intoarce prea mult in trecutul lui Borcea, sau al lui Postelnicu! In 2016 au cerut echipei sa se dea la o parte in meciurile cu Astra pentru ca Steaua sa nu ia titlul. In 2017 au contribuit decisiv la titlul Viitorului, jucand cu disperare cu Steaua si mai usor cu restul. Apoi in 2018-2020 nu a mai fost cazul ca s-au abonat la play-out! Deci usor cu acuzatiile ca ati fost membrii de baza ai cooperativelor de play-off!!!

skins_berceni  •  18 Iunie 2020, 13:00

Pe bune? Aroganta, nesimtirea si tupeul acestor ciudati atinge culmi inimaginabile...cum puteti posta asemenea mizerii??? Am inteles ca sunteti 100% alb rosii...dar cum puteti lovi in singurul lucru bun pe care il mai are fotbalul romanesc, in Gica Hagi? Loviti in Steaua( FCSB) zilnic, vad tot felul de gazetarasi dinamovisti, rapidisiti, fani cfr sau pur si simplu antistelisti care nu au realizat nimic in viata lor si care, lovesc, arunca cu noroi si jignesc zilnic prin tot felul de articole tendentioase sau pur si simplu rautacioase in Hagi si in familia lui si in Steaua, conducatorii, jucatorii si suporterii ei. Ati devenit un fel de Scînteia al secolului 21.

pugliesi  •  18 Iunie 2020, 12:10

Sa ne amintim ce veseli erati cand CSU Craiova a bagat juniorii in meciul cu Viitorul? Sa ne amintim de acel Dinamo-Astra 1-4 (cand, bineinteles, inainte de meci toti suporterii lui dinamo au cerut sa fie pierdut meciul? Sa ne amintim de meciul Dinamo-CFR, cand, normal, toti suporterii lui dinamo au cerut sa fie pierdut meciul? Ce au in comun toate meciurile astea? Exact, de fiecare data era vorba sa nu castige FCSB campionatul. Lasati-ne cu vrajeala asta de 2 lei. O sa mergeti acolo unde va este locul. Ati scapat de retrogradare cand ati fost in insolventa, de data asta o sa retrogradati pe cale pur sportiva. Drum bun!

Christian Ciuca  •  18 Iunie 2020, 12:57

m-am uitat cu atentie la reactia jucatorilor constanteni dupa egalizare si erau extrem de fericiti, si Hagi era multumit ca toata banca de altfel, exclus sa fi fost vreun aranjament, pur si simplu a venit imediat golul doi al targovistenilor si asta a adus victoria, Hagi a explicat problema jocurilor la 3 zile si a afirmat ca Chindia s-a impus deoarece era mai proaspata, jucatorii ei au avut o saptamina intreaga la dispozitie, acum suporterii militienilor acuza in stilu lor fara vreo dovada, rusine lor, sa cistige pe teren, de altfel Chindia i-a batut deja deci ce vorbim noi aici, de erau mai buni ar fi trebuit sa-i bata in meci direct.

davveire  •  18 Iunie 2020, 12:23
Postat de pugliesi pe 18 Iunie 2020, 12:19

''...astfel că în ultimele zile mai mulţi fani roş-albi au cerut pe diverse platforme de socializare ca Dinamo să "trântească" jocul cu Astra pentru ca şansele Stelei de a lua titlul să se diminueze. Mai mult, ultraşii fac apel la masa suporterilor dinamovişti ca Şumi să nu mai fie înjurat.'' (Aprilie 2016). Eeee, cum e cu blatistii?

au uitat ca dupa acel meci pierdut de Steaua cu 2-5 au jucat si ei cu Viitorul si au pierdut ,aia era tot omenie !?:))

farasportincazarma  •  18 Iunie 2020, 15:41
Postat de catalin.fcdb pe 18 Iunie 2020, 15:14

Stai linistit, si daca aveti un playoff format din Clinceni,Viitoru, FC PIPERA , FC BERCENI si CFR, tot va ia cluju campionatu , va da cu terenu in cap la toti. Voi titlu nu-l mai luati in ROMANIA. Aleluia. Poate va desfinteaza nea Talpan acum in procesu cu prejudiciu !!

Umor involuntar la baiatul asta! dar ce asteptari sa ai de la membrul trupei de divertisment si circ canin specializata pe scenografii infantile. Ei traiesc de peste 10 ani DOAR pentru meciurile cu Steaua, insolventi, nu mai au fotbal, performante, sunt nevazuti, necunoscuti, in Europa. Unica lor bucurie incomensurabila a ramas sa piarda Steaua, cu oricine, oriunde.Trista existenta!!!

caesarone  •  18 Iunie 2020, 14:42
Postat de valiza.epo pe 18 Iunie 2020, 13:59

De unde ai scos tampenia asta?! Ce treaba are Beg Ali cu Steaua?! Unde am pomenit eu ceva de Steaua?!?

Sunt niste intrebari simple pentru Steaua si anul 2003! A intrerupt armata activitatea fotbalistica (nu cred, n-am vazut niciun comunicat, nimic in acel an, trebuiau sa anunte daca ar fi fost asa si n-au facut-o), daca o intrerupeau trebuiau sa vanda in cele 4 zari lotul de jucatori, ceea ce nu s-a intamplat! S-a desfiintat echipa? A retrogradat? A fost dezafiliata? A dat faliment societatea? Nu cred! Niciuna din cele de mai sus, deci echipa nu se putea evapora pur si simplu! FCSB a continuat activitatea fotbalistica prin preluarea de la asociatia lui Paunescu LOTUL si LOCUL din prima liga! Deci FCSB e Steaua! Ca actele n-au fost facute cum trebuie, asta e alta problema...dar activitatea fotbalistica a continuat!!!

skins_berceni  •  18 Iunie 2020, 13:02
Postat de Riverbanks Rivar pe 18 Iunie 2020, 12:56

Dinamo trebuie sa joace pe teren și sa arate ca merita in liga 1 . Va plângeți ca alti nu joaca corect dar voi nu arătați nimic pe teren. Arătăti va valoare și nu mai plângeți atâta.

Corect, dar ei niciodata nu au jucat pe teren, au profitat doar vicleneste de slabiciunile unora si de avantajele oferite de arbitrii de casa! Acest club nu a realizat niciodata nimic!

ares321  •  18 Iunie 2020, 13:01
Postat de planetfun pe 18 Iunie 2020, 12:54

Fanii aia care faceau presiuni ca echipa favorita sa piarda, ca sa nu.ia steaua titlul ?

cE STEAUA VISEZI PROSTEA?

Riverbanks Rivar  •  18 Iunie 2020, 12:56

Dinamo trebuie sa joace pe teren și sa arate ca merita in liga 1 . Va plângeți ca alti nu joaca corect dar voi nu arătați nimic pe teren. Arătăti va valoare și nu mai plângeți atâta.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează