FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

DINAMO. Scandal în Liga 1! PCH acuză un complot pentru retrogradarea lui Dinamo: „Sistemul ne vrea plecați!”

Viitorul lui Gică Hagi este pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 (27 de puncte)
Viitorul lui Gică Hagi este pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 (27 de puncte)

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 08:14 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 09:19

După victoria Chindiei Târgoviște împotriva Viitorului, scor 2-1, suporterii din PCH și din programul DDB, acționari ai lui Dinamo, au publicat o postare pe Facebook în care pun sub semnul întrebării primele rezultate ale testelor COVID-19  de jocuri necurate pe Gheorghe Hagi (55).

  • Dinamoviștii tocmai au aflat, cu noaptea în cap, la primele ore ale dimineții, că testele coronavirus de ieri dimineață sunt negative și, astfel, se pot întoarce la antrenamente pentru ca sâmbătă să dispute partida cu Sepsi din Ștefan cel Mare;
  • Totuși, „câinii" au pierdut o săptămână de pregătiri și rezultatele înregistrate până acum în play-out, de la reluarea sezonului, au aruncat formația pe loc de baraj.
  • Suporterii din PCH suspectează că episodul testului pozitiv al magazionerului face parte dintr-un complot la retrogradare
  • Ultrașii l-au luat la ochi și pe Hagi, cel care a preferat să vadă rezervele la lucru aseară, pierzând astfel în fața Chindiei, 1-2, o contracandidată a „câinilor” la evitarea retrogradării. Față de primul meci, Hagi a schimbat nu mai puțin de 10 titulari!

Iată ce au scris suporterii acționari ai „câinilor” după meci:

DINAMO. Comunicat PCH: „Dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta?”

„Google translate pentru COVID-ul din magazie

Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta. Să-l vedeți cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca și cum ar fi trofeul pe masă.

Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor. Iată un rezumat al discursului său de după meci: «Când ai talent e mai greu să te menții care nu e ușor talentul te arată, te pune pe scenă, dupa care trebuie să arate că sunt mai buni ca ei. Ei sunt cu noi din punct de vedere, v-am spus, cred că am arătat, ceilalti erau tineri și cam asta e. Noi avem grijă să le dam spațiu, timp, asta e. Așa e fotbalul, așa e făcut și în viața asta, chiar dacă câteoadată nu iese. Avem cerințe foarte mare se se impună să decidă astea câteodată putem clubul nostru noi ne adaptăm la ce avem, e bine, stați liniștiți obiectivul, managerul în speță, subsembatul, trebuie sa promovăm patru, deja e o obligație».

La fel de clară e și treaba cu magazionerul de la Dinamo, testat negativ de două ori, apoi pozitiv o dată, pentru că testele astea chinezești mai dau și rateuri, deși costă o avere. Apoi testat din nou NEGATIV de-a binelea.

Între timp, jucătorii au fost obligați să stea o săptămână pe canapea. Să vadă la televizor că la Botoșani, unde nu sunt clinici așa performante ca la București, rezultatul e gata, dar ei trebuie să mai stea o zi, pentru că s-a rupt banda sau a sărit lanțul de la aparatul care trebuia să dea rezultatele la timp.

Să fie totul doar ghinion? «Să nu ne ascundem după unghii!» vorba regelui Hagi.

Dar dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta? Avem doar două zile de antrenament pentru a înfrunta un sistem care ne vrea plecați. Am stat două etape, așa, de florile mărului. Doar că suporterii nu au stat degeaba. Pe noi nu ne pot opri și nici nu ne pot lega masca peste gură și peste ochi.

Dinamo se ridică dinspre suporteri și asta îi pune pe gânduri sau pe jar pe mulți. SĂ VĂ FIE FRICĂ! NU NE OPRIM!”, se arată în comunicatul PCH.

2 meciuride campionat ale „câinilor" au fost anulate și se vor rejuca: acasă cu Chindia, în deplasare cu Hermannstadt

O reacție similară a avut-o aseară și Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, care a comparat meciul Chindia - Viitorul 2-1 cu o piesă de teatru, printr-un citat din poezia „Epigonii”, a lui Mihai Eminescu - detalii, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Momentul șocant care i-a marcat cariera lui Cristi Balaj: „Mama, săraca, uda grădina la 4 dimineața și plângea”

Sepsi Sfântu Gheorghe își ia fundaș golgeter! Jucătorul a trecut pe la FCSB și Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Iunie 2020, 23:17

e culmea cum careva poate crede ca o echipa lipsita de orice motivatie de a juca, Viitorul, o sa isi dea viata la fiecare meci doar ca sa aiba o sansa o echipa, fie ea si Dinamo!mi se pare normal ca Hagi sa faca experimente, de vreme ce nu are grijile retrogradarii si mai sus de atat nu poate urca! asta cred ca este problema la Dinamo din ultimii ani, sunt toti vinovati, nu mai ei nu! ar trebui sa o lase mai moale si sa se ajute singuri, dar nu se poate, nu? ca doar suntem romani! ca romanii aia care stateau la crasma in sat si beau tuica si asteptau autoritatile sa vina si sa le scoata apa din case!

lukdan
lukdan  •  18 Iunie 2020, 19:37

Dinamo si suporterii au ajuns rau daca vorbesc de blat la un meci Viitorul vs Chindia. Viitorul este o fosta campioana care are un Joc frumos. Chindia este o nou promovata si o echipa micuta, neinsemnata care in toata istoria ei are 10 participari in Liga 1.Cum va credeti o echipa mare?! Va este teama de Chindia, Iasi, Voluntari, Clinceni?! De ce nu va temeti de Negoita? Patron in acte dar milogul alb rosilor!? Sa aveti teama de anul asta sabatic... Badea nu va dat stadion iar Negoita va duce in liga 2.Borcea saracul cred ca repeta la crucea de seara numai Champions League......!!!

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  18 Iunie 2020, 19:29
Postat de catalin.palcu pe 18 Iunie 2020, 15:19

Caesarone, nu decizi tu cui i se aplica o definitie sau o lege! Ca nu esti nici de la Institutul de Lingvistica, nici de la Curtea Suprema. Daca e asa legal sa motivezi financiar alte echipe, de ce nu vedem nicaieri in strainatate apucaturi din astea?

Pentru că în străinătate n-a existat cooperativă construită de Cornel cu Romel, Fănel și Jenel

Vezi toate comentariile (94)
Comentează