FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI

VIITORUL - SEPSI // Gică Hagi revine: „Trebuie să ne menținem în lupta pentru Europa! Între ghilimele să jucăm”

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2019 22:08

Viitorul caută primul succes în duelurile cu Sepsi din acest sezon. 

  • Viitorul - Sepsi e sâmbătă, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Aflată în continuare în lupta pentru locul 3, Viitorul are drept obiectiv victoria în confruntarea de sâmbătă, cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă pe care nu a reușit să o învingă în acest sezon.

„Sper să vină victoria, mai ales că jucăm acasă. Întâlnim o echipă puternică, Neagoe a făcut o treabă foarte bună. Sepsi este greu de bătut, care stă bine în teren, cu jucători rapizi pe contraatac. Este dificil să schimbi multe în câteva zile, dar orice antrenor aduce ceva nou”, a spus managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, referindu-se și la venirea lui Marin Barbu pe banca tehnică a oaspeților.

„Regele” a comentat cu ironie reacțile din ultima vreme privind subiectul pe care l-a deschis, prezența echipelor românești în cupele europene, unde reprezentantele din Liga 1 sunt nevoite să treacă de mai multe tururi preliminare în urma deciziilor luate de UEFA.

„Trebuie să ne facem jocul nostru și să luăm cele trei puncte, care ne-ar menține în lupta noastră să jucăm din nou în Europa. Să jucăm în ghilimele, pentru că jucăm tururi de calificări. Să zicem: să participăm în Europa. Așa este cel mai bine spus, pentru că România, indiferent că vorbim de campioană, locul 2 sau 3, câștigătoarea Cupei, participă în Europa. Din păcate!”, a adăugat Hagi. 

„Obiectivul meu personal este să depășesc recordul de goluri reușite de un jucător străin în Liga 1, dar clubul este mult mai important. Contează să câștigăm, iar dacă voi da și gol, ar fi extraordinar. Obiectivul nostru este să mergem în cupele europene și avem nevoie de victorie cu Sepsi pentru a spera în continuare la locul 3”Eric de Oliveira

„Cât timp sunt șanse matematice, ne luptăm pentru locul 3. Sepsi nu mai are niciun obiectiv, dar sunt convins că vor să obțină prima victorie în play-off. Nu ne va fi ușor, dar trebuie să luăm cele trei puncte”Vlad Achim, mijlocaș Viitorul

Vezi și: 

Gică Hagi lasă nouă jucători în afara lotului pentru meciul următor! Cum motivează antrenorul Viitorului decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  04 Mai 2019, 12:07
Postat de andrei.f pe 04 Mai 2019, 07:26

In cupele europene Viitorul a fost fix-pix. Si anul acesta va fi eliminata de prima echipa intalnita!

Corect.. Dar tot Hagi se revolta ca nu jucam direct in grupe, si ca nu primim bani... Pt ce sa ne dea bani? UEFA face banii din drepturile tv... Cu cat se poate vinde un meci Viitorul-Dinamo Tirana.. Si cu cat se vinde Arsenal-valencia? Dar noi vrem, nu conteaza ca nu oferim nimic...

sibelius
sibelius  •  04 Mai 2019, 09:39
Postat de demolarii pe 03 Mai 2019, 23:31

Vaduz a acumulat puncte in tururi preliminare. Asa ca, participarea din primele tururi preliminare poate fi benefica echipelor romamesti. Acumuleaza puncte si inlocuiesc meciurile amicale din cantonamente suspicioase, cu meciuri reale....dar au nevoie de manageri reali.....

Ca sa acumulezi puncte ai nevoie de investitii. La noi unii nu pot, altii nu vor, iar Gheorghe aduce jucatori aiurea.

sibelius
sibelius  •  04 Mai 2019, 09:34
Postat de vendredi13 pe 04 Mai 2019, 01:45

Vaduz joacă an de an în preliminarii. Fiind singura echipă, un egal echivalează cu trei victorii al unei echipe românești, dacă toate pierd. Hagi se plânge, dar nu a adunat prea multe puncte. În plus, îl contrazice istoria, cu Urziceni şi Oțelul desființate. Un picior bun a pus Narcis Răducan la ambele.

Urziceni a disparut pentru ca patronul nu mai era interesat de fotbal, Otelul "ingropata" de patron, CFR dupa 3 participari in grupe- insolventa, Rapidul dupa sfert european si vanat UCL faliment, Vaslui-idem, Dinamo-insolventa. Mirajul banilor din UCL le-a facut mai mult rau decat bine echipelor romanesti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează