FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:30

Viitorul subordonează FCSB » Statistica sezonului regulat e incredibilă!

Dragoș Nedelcu, FCSB
Dragoș Nedelcu, FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 08 martie 2019 08:59

La aproape toți parametrii de joc, Viitorul Constanța, trupa lui Gică Hagi, e superioară vicecampioanei FCSB.

Ce surpriză! Cifrele InStat pentru întreg sezonul regulat o plasează pe Viitorul deasupra FCSB-ului la mai toate capitolele importante de joc. De la posesie și până la driblinguri, de la șuturi pe poartă până la centrări sau pase reușite.

Deși diferența de puncte a fost una foarte mare, în favoarea roș-albaștrilor, nu mai puțin de 11 lungimi, la parametrii de joc, FCSB e sub Viitorul. De exemplu, volumul paselor reușite e superior pentru Hagi cu peste 15%, iar golurile încasate din faze fixe pentru Cojocaru și compania sunt mai puține cu 25%.

La 4 din 7 parametri, Viitorul e nr.1 

Nu doar că echipa lui Hagi e peste FCSB, dar la mai mult de jumătate dintre parametrii de joc cifrele o plasează pe primul loc, peste toate formațiile din Liga 1. Viitorul are cele mai multe șuturi pe poartă, cele mai multe pase reușite, dar și driblinguri și centrări bune. La posesie, trupa de la Ovidiu e depășită doar de Craiova.

În meciurile directe: 6-1 pentru FCSB

Rezultatele în confruntările directe au fost clar de partea roș-albaștrilor. În tur, la Ovidiu, FCSB s-a impus cu 4-1. Apoi, în retur, în ciuda faptului că partida s-a jucat la Pitești, vicecampioana n-a avut dificultăți să câștige din nou. S-a terminat 2-0. De fapt, FCSB e singura grupare din actualul campionat cu care Viitorul a pierdut ambele confruntări.

4jucători eligibili pentru regula U21 a avut FCSB printre oamenii care au jucat multe minute: Nedelcu, Man, Florinel Coman, Moruțan

6jucători eligibili pentru regula U21 a avut Viitorul printre fotbaliștii importanți: Ghiță, Tudor Băluță, Ianis Hagi, Drăguș, Andrei Ciobanu, Boboc

Teja încă nu și-a bătut profesorul

Și în disputa celor doi antrenori care se vor afla față în față luni seară, balanța înclină în toate privințele în favoarea tehnicianului de pe banca Viitorului. Hagi și Teja s-au mai duelat până acum de două ori, pe parcursul sezonului regulat. În tur, Hagi s-a impus la Ovidiu, scor 2-0, iar în retur, la Mediaș, a fost o confruntare foarte spectaculoasă, terminată la egalitate, 2-2. Teja i-a fost colaborator lui Hagi în vara lui 2007, atunci când Gică a preluat FCSB ca antrenor principal. Teja era preparator fizic la acel moment.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
hanmocar
hanmocar  •  08 Martie 2019, 12:09

Mingea e rotunda anonimilor !

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  08 Martie 2019, 11:33

Pai FC FCSB e slaba. Ei castiga din penalty sau prin non-combat-ul adversarelor. Niciodata nu a avut Gigi o echipa mai slaba! Apararea e zero. Mijlocul e ala-bala: ba sunt defensivi, ba ofensivi, nici ei nu mai stiu ce trebuie sa joace. In fata sunt bunicei pt Liga 1, doar ca inconstanti. Cum sa nu fie Viitorul peste FC FCSB?

ares2024
ares2024  •  08 Martie 2019, 11:28

Am mai citit fituici de felul asta,urmeaza marele " blat de tort "!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează