FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - OŢELUL 0-1

Vine killer-ul Craiovei Maxima? Filipovici ar putea prelua Ceahlăul

Zoran Filipovici
Zoran Filipovici

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Filipovici era favorit ieri să preia lanterna Ligii I. Sîrbul a eliminat acum 27 de ani, pe vremea cînd era atacantul Benficăi, Ştiinţa lui Balaci şi Ştefănescu

Ceahlăul era ieri în tratative avansate cu sîrbul Zoran Filipovici, care e aşteptat să vină mîine în România pentru a finaliza discuţiile. În vîrstă de 57 de ani, Filipovici a pregătit ultima oară selecţionata Muntenegrului, angajamentul i-a expirat în ianuarie 2010, iar acum e liber de contract.

Microbiştii din România şi, în special, cei ai Craiovei Maxima nu-l pot uita uşor pe Filipovici. În aprilie 1983, ca atacant al Benficăi, a marcat golul ce a eliminat Ştiinţa din semifinalele Cupei UEFA, după 0-0 la Lisabona şi 1-1 în Bănie.

Filipovici ar urma să asiste din tribune la meciul nemţenilor de sîmbătă, din Ştefan cel Mare, şi să-şi intre în pîine din runda a 4-a a returului, cu Gaz Metan. Dacă el refuză, mai există o variantă: tot un sîrb care a antrenat în liga secundă a ţării sale şi care ca fotbalist a fost căpitanul lui Partizan Belgrad.

"Filipovici a făcut o treabă extraordinară la noi. A format un grup formidabil, băieţii lucrează cu entuziasm"
Dejan Savicevici, preşedintele federaţiei din Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  02 Martie 2010, 23:47

Ar fi bine cu toate ca nu cred are o carte de vizita prea impresionanta si ca fotbalist si ca antrenor e exact ce ii lipsea ceahlaului un soc cu un antrenor darz cum sunt sarbii si experimentat

 •  02 Martie 2010, 13:32

Se vorbeste prea mult de o amarata de semifinala din 83.Pun pariu ca saracu Filipovici nici nu si mai reaminteste de meci dara de gol.Parca vad ce socat o sa fie cand totzi reporterii or sa sara pe el cu intrebarea despre acel gol.O sa gandeasca : ,, astia ink nu si-au revenit dupa 27 ani.""Asta dupa intrebarea absolut tampa si degradabila : nu-i asha ca romancele sunt cele mai frumoase din lume ???

sundancekid
sundancekid  •  02 Martie 2010, 07:38
Postat de pe 02 Martie 2010, 07:19

Incalzit la table ? Craiova a fost peste ei la toate capitolele dar, problema a fost si este la noi la Ro, jucam bine pina la 16 m si de acolo nu stim sa o bagam in ata. Si la Craiova a fost la fel, te joci cu sansa ei au avut citeva ocazi si au inscris.

Nu zau ? Craiova nu a mai fost Craiova decit partial la acel meci !!! Mi-l aduc aminte pe de rost, tu de unde stii ? Din cartile cu povesti !!! Mijlocul Benficai a fost superior total iar Craiova a parut mult prea timorata !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează