FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

GALERIE FOTO Viorel Moldovan, revoltat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca: „Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la mijlocul anilor '90”

Viorel Moldovan ( 50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, s-a arătat indignat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca, acolo unde suprafețele de joc au arătat îngrozitor.
Viorel Moldovan ( 50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, s-a arătat indignat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca, acolo unde suprafețele de joc au arătat îngrozitor.

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 08:40 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 09:06

Viorel Moldovan ( 50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, s-a arătat indignat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca, acolo unde suprafețele de joc au arătat îngrozitor. 

Viorel Moldovan i-a arătat cu degetul pe îngrijitorii terenurilor, despre care a spus că nu își dau interesul. 

Hermannstadt ar putea face un nou transfer » Jucătorul e liber de contract
HERMANNSTADT
Hermannstadt ar putea face un nou transfer » Jucătorul e liber de contract

Viorel Moldovan: „Parcă ne întoarcem în trecut, la începutul anilor '90”

Viorel Moldovan a vorbit mai întâi despre gazonul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. 

„Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90, când se juca fotbalul în astfel de condiţii execrabile. O mare ruşine din acest punct de vedere, vis a vis de cei care au în administraţie stadioanele. 

Nu se ocupă de ele, toate au probleme cu drenajul, nu sunt făcute cum trebuie. Arată deplorabil suprafaţa de joc, nu am mai văzut demult. 

Cum a plouat puţin, au probleme şi se joacă în condiţii mizerabile”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Viorel Moldovan: „La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute”

„La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute. Nu se implică, nu îi interesează. Nu vorbim despre terenuri îngheţate. 

Nu sunt făcute ca lumea, nu au drenaj. După aceea, putem vorbi despre instalaţia de încălzire, care la unele cluburi merge de când începe iarna. A fost de ajuns să ajungă să arate aşa”, a mai spus fostul fotbalist, potrivit sursei citate. 

Cum a arătat gazonul de pe stadionul din Ploiești

Stadionul din Ploiești a arătat sâmbătă, la meciul dintre Petrolul și Chindia, brăzdat de dâre de noroi și pe alocuri presărat cu bălți. 

Cum ninsoarea a continuat să cadă, îngrijitorii arenei au apelat la mătură și găleata cu var la pauză, pentru a trasa liniile de la careul de 16 metri, șterse după jocul din prima parte. 

+4 FOTO

Terenul de la Arad a arătat și el execrabil 

Gazonul a arătat foarte rău și la meciul disputat tot sâmbătă, la Arad, între UTA și CS Mioveni. Terenul era plin cu găuri și pete de noroi. 

+26 FOTO

Gazonul de pe Cluj Arena, la fel de prost 

Nici iarba de pe Cluj Arena nu s-a prezentat mai bine. Gazonul a fost impracticabil, mingea mai degrabă aluneca decât să sară. Până și jucătorii Universității s-au plâns de acest lucru la finalul meciului. 

+8 FOTO

Citește și: 

Florin Răducioiu, discurs dur de față cu Gică Popescu, preşedintele Farului: „Am văzut limitele echipei lui Gică Hagi”

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ortega
ortega  •  29 Ianuarie 2023, 14:23
Postat de 007claudiu pe 29 Ianuarie 2023, 12:18

Ține de tine, cît de gospodar esti. Desi nu e proprietara stadionului fiind al Consiliului Judetean unde finul lui Boc , Tise este presedintele, totusi Primaria detine 98% din actiunile clubului U Cluj. Asa de mult ii pasa lui Boc sa intretina gazonul macar, ca era mai ocupat de antrenorul Neagoe de ce plecase de la U. In primul rand a plecat fiindca nu era platit de doua luni, mergand la mai bine la CSU. In presa locala, Tise incerca apa cu degetul, ca ar trebui schimbat gazonul si ca aceasta operatiune ar costa 750.000 euro, uitand că acest gazon trebuia sa fie schimbat de Untold. Exemplu la CFR Cluj, gazonul cu tot ce presupune instalații, alea, alea, a costat 300.000 euro. Oare se incearca subtilizarea unor bani prin contracte la firmele de casă?

Bineînțeles ... Cum altfel ? O firmă a vreunui cumătru al bocului va schimba gazonul , care va trebui schimbat peste 6 luni de alt cumătru , iar peste 6 luni de cumătrul ăsta , să nu se supere nimeni ... În ce țară *** trăim ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barna
Barna  •  29 Ianuarie 2023, 12:51

La inceputul anior 90 returul incepea la sfârșitul lui Februarie sau inceput de Martie. Cine ne pune să jucăm in miez de iarnă când nu participam niciodată la europene sau mondiale???? Și 36 de etape? Cui ajută? La situația financiara a fotbalului nostru erau suficiente maxim 26!

gheorghe
gheorghe  •  29 Ianuarie 2023, 12:32

Pe mine ce mă deranjează este atitudinea lui Moldovan. Frustrarea și a spus cuvântul...el a antrenat ambele echipe fără niciun rezultat, ba ,dimpotrivă, cu eșecuri răsunătoare. Dacă nu mă înșel au avut și sponsori grei. A analizat o fază de gol in care și a demonstrat lipsa de valoare ca antrenor, analist , nu in ultimul rând, ca om . L a scos vinovat pe fundașul lateral , Nr 5, la o fază în care fundașul central, nr3 parcă , era ieșit în afara careului vreo 10 m, după atacantul care a dat gol, D Popa. Nu e de mirare că suntem unde suntem cu fotbalul nostru. Are și Sapunaru dreptatea lui....că fotbaliștii nu s zugravi, dar nici antrenori nu sunt....Cât despre terenuri.... nesimțire fraților, nesimțire...ca tot ce mișcă și hălăduiește in RSR !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează