FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Campania de achiziții a lui Dinamo, luată la rost: „Unii dintre cei aduși au fost refuzați de echipe din Liga 2!”

De la stânga la dreapta, Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26) și Balthazar Pierret (8) // foto: Facebook @ Dinamo
De la stânga la dreapta, Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26) și Balthazar Pierret (8) // foto: Facebook @ Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 15:05 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 17:01

Fostul atacant Viorel Moldovan (49 de ani) pune sub semnul întrebării calitatea jucătorilor transferați de Dinamo în această iarnă.

În încercarea de a întări lotul pentru salvarea de la retrogradare, Dinamo a efectuat mai multe transferuri în această iarnă.

Acestea nu l-au impresionat, însă, pe Viorel Moldovan. Actualul antrenor spune că unii dintre jucătorii care acum îmbracă tricoul alb-roșu nu au făcut față nici la nivelul ligii secunde.

A reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat cu Dinamo
DINAMO
A reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat cu Dinamo

Viorel Moldovan: „Unii dintre jucătorii aduși de Dinamo n-au jucat nici la nivel de Liga 2”

„Dinamo trece printr-un moment delicat, cu multă confuzie, mult haos, cum nu am mai văzut la un astfel de club. Au adus jucători, dar când vezi ce jucători au adus... unii poate nici la nivel de Liga 2 nu au jucat, s-a renunțat la ei sau au fost refuzați! Dar au încercat să-și facă un lot cu care să abordeze acest an competițional și să reușească salvarea de la retrogradare”, a spus Moldovan la Pro X.

Mutările lui Dinamo din această iarnă

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovic (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj/mijlocaș central), Dusan Celar (CFR Cluj II/atacant).
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Dintre jucătorii aduși de Dinamo, Chesneau și Buleică vin din Liga 2. 

În această seară, o parte dintre noii jucători ar putea debuta în meciul pe care bucureștenii îl vor juca la Pitești, cu FC Argeș. Dinamo este penultima în Liga 1, cu 12 puncte adunate în 21 de etape.

VIDEO Investitori noi la Dinamo? Răzvan Zăvăleanu, discuții cu companii importante din Vest

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Deian Sorescu, mesaj de adio pentru Dinamo: „Am purtat cu mândrie tricoul”

CS Mioveni a transferat încă un atacant: un fost internațional polonez

Playtech: ȘOC! George Simion, SCANDAL uriaș la o televiziune din România. Paznicii l-au oprit, a venit Poliția


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează