FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 1-0

Vîtcă: "Astăzi nu s-a văzut diferenţa dintre noi şi Rapid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Cosmin Vîtcă, portarul echipei Gaz Metan, crede că pe teren nu s-a văzut mare diferenţă între echipa sa şi cea a Rapidului.

"Credeam că putem bate Rapidul şi satisfacţia e şi mai mare, ţinînd cont că am învins pentru prima dată Rapidul. Merităm să rămînem în Liga I, pentru că nu cred că s-a văzut diferenţa între noi şi o echipă din fruntea clasamentului. Noi o să abordăm la fel toate partidele, dar sper să nu pierdem la Craiova", a spus Cosmin Vîtcă la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  03 Mai 2009, 00:35

Torres 02.05.2009, 16:12 | RAPORTEAZA ABUZ | CITEAZA Tyby esti penibil...cand vreodata crezi ca poate sa bata Gaz Metan pe Rapid.:)) hai gazuuu, uite cum o batut gazu pe rrapiid, scurt si cu un om in minus 10 minute,rraapiid nu au avut un sut pe poarta.. slabi sunt ciorooii din giulesti.. bravo gazu , merita in liga 1, gazu joaca fotbal, bravo

 •  03 Mai 2009, 00:34

Torres 02.05.2009, 16:12 | RAPORTEAZA ABUZ | CITEAZA Tyby esti penibil...cand vreodata crezi ca poate sa bata Gaz Metan pe Rapid.:)) hai gazuuu, uite cum o batut gazu pe , scurt si cu un om in munis nu au avut un sut pe poarta.. slabi sunt din giulesti.. bravo gazu , merita in liga 1

dumy23
dumy23  •  02 Mai 2009, 19:08

Mesiasul are o echipa foarte frumoasa si nu merita se retrogradeze. Sa pice Buzau, Otopeni Farul si Bistrita!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează