FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

oficial CFR Cluj se desparte de încă un jucător » Câți bani ar urma să încaseze ardelenii

Vito Hammershoy-Mistrati (numărul 20) ar pleca de la CFR Cluj.
Foto: Imago
Vito Hammershoy-Mistrati (numărul 20) ar pleca de la CFR Cluj. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 09:42 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 14:11

Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani), mijlocașul danez al campioanei României, CFR Cluj, părăsește gruparea din Gruia. 

Nordicul se va transfera în Suedia, la IFK Norrkoping, formație ce a ocupat în sezonul trecut poziția a 12-a în Allsvenskan, prima ligă suedeză.

Mult succes, Vito Mistrati! 🤝🏻Cluburile CFR 1907 Cluj și IFK Norrköping au ajuns la un acord privind transferul lui Vito Mistrati. Mijlocașul a sosit în Gruia în vara anului trecut și a bifat 10 meciuri în tricoul echipei noastre! ⚽ Pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim baftă la noua sa echipă!
Comunicat CFR Cluj

Favorită la victorie » Avantaj clar înainte de FCSB - Farul
FCSB - FARUL
Favorită la victorie » Avantaj clar înainte de FCSB - Farul

Vito Hammershoy-Mistrati pleacă de la CFR Cluj

CFR Cluj ar primi 300.000 de euro în schimbul mijlocașului cu dublă cetățenie, daneză și italiană, scriu cei de la Fanatik. De asemenea, echipa ardeleană va încasa și 15 % dintr-un transfer ulterior al jucătorului, mai arată sursa citată. 

Vito Hammershoy-Mistrati a sosit vara trecută la CFR Cluj, de la Randers, formație din țara natală. Clujenii au plătit în schimbul acestuia suma de 400.000 de euro. 

În actuala stagiune, Vito Hammershoy-Mistrati a adunat 10 meciuri în tricoul lui CFR Cluj, în toate competițiile. Mijlocașul danez a reușit să marcheze un gol, în victoria obținută de „feroviari” în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

Experiența la CFR Cluj a fost prima în afara Danemarcei pentru Vito Hammershoy-Mistrati. Acesta a fost crescut de FC Midtjylland, iar la nivel de seniori a evoluat la Naestved BK, HB Koge, Lyngby BK, FC Helsingor, Hobro IK și Randers, toate echipe daneze. 

1 trofeua cucerit Vito Hammershoy-Mistrati în carieră: Cupa Danemarcei, cu Randers, în sezonul 2020-2021

Danezul este cotat la 550.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • Antrenor: Dan Petrescu (confirmat)
  • Veniri: Maglica (APOEL Nicosia), Țâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda), Krasniqi (Ballkani)
  • Plecări: Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis), Gomes (U Cluj), Itu (Poli Iași), Buș (Chindia Târgoviște), Gîdea (ASU Poli Timișoara), Fofana (Nîmes Olympique)

VIDEO. Match Preview FC Voluntari - CFR Cluj. Campioana țintește să rămână pe primul loc

Citește și: 

Standard Liege vrea un căpitan din Superliga: „Pleacă doar pe 400.000 de euro”

Sabău e dezamăgit după 0-0 cu Rapid: „Am controlat jocul în totalitate” + Iliev cere măsuri: „Să se întâmple ceva cu gazonul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
John.Wick
John.Wick  •  28 Ianuarie 2023, 17:51

Nu-i bai, kfr are 10 jucători noi mititei

Dobermannul
Dobermannul  •  28 Ianuarie 2023, 16:30
Postat de beardedstud pe 28 Ianuarie 2023, 15:02

nu ai fost atent. l-au luat cu 400 de mii,l-au platiti vreo 7 luni salariu baban,nu a jucat aproape deloc si acum se presupune ca il dau cu 300 de mii.dar nu se stie sigur daca este adevarat sau nu,mai degraba a plecat gratis.

Adica e si mai si de ce am scris eu. Si atunci cautand sa-mi explic de unde izvor de bani fara numar si fara grije de insolventa imi aduc aminte de articolul de pe GSP: "IMAGINI INCREDIBILE Medalie de campion pentru interlopi: capi periculoși au sărbătorit titlul câștigat de CFR împreună cu Vasile Dîncu și polițiști" https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/titlul-castigat-de-cfr-sarbatorit-impreuna-cu-interlopi-periculosi-vasile-dincu-si-politisti-567358.html Nu cumva ...?

beardedstud
beardedstud  •  28 Ianuarie 2023, 16:30
Postat de oncica07 pe 28 Ianuarie 2023, 15:22

Tu de cand tot astepti falimentul multiplei campioane,singura noastra reprezentata in cupele europene,detinatoarea recordului de puncte pt echipele romanesti atat pt UCL-10.pct cat si pt EL-12 pct.,te ai facut ***..

bai onica(ce nume de prost). kfr este aia eliminata an de an de pescari in tururile preliminare. Steaua din liga 1,singura are mai multe puncte in grupele ucl decat toate echipele din liga 1 la un loc. singura are mai multe puncte in grupele e.l. decat toate echipele din romania la un loc. singura are mai multe prezente in grupele europene decat toate echipele din Romania la un loc. primaveri europene la fel. kfr se desfiinteaza sigur in urmatorii ani.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează