FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 1-2

VIDEO Acuză tentative de intimidare la Rapid - FCU Craiova: „Au pus presiune cu oamenii de pe tunel. Nu trebuie să reproduc cuvintele”

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Vlad Achim (33 de ani), mijlocașul oltenilor, s-a plâns de încercările de intimidare dinaintea partidei. +11   FOTO
FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Vlad Achim (33 de ani), mijlocașul oltenilor, s-a plâns de încercările de intimidare dinaintea partidei.

Articol de , - Publicat vineri, 10 februarie 2023 23:10 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 23:37

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Vlad Achim (33 de ani), mijlocașul oltenilor, s-a plâns de încercările de intimidare dinaintea partidei. 

Rapidiștii nu au uitat scandalul de la meciul direct din tur. Atunci, la Târgu Jiu, Cristian Săpunaru a fost implicat într-un conflict fizic cu mai multe persoane, în zona vestiarelor. Rapid pierdea, scor 0-1. Pentru a preîntâmpina noi incidente, oficialii rapidiști au plasat multe gărzi de corp pe culoarul care duce către vestiare. Vlad Achim spune că oamenii de ordine au încercat să îi intimideze. 

Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești
Rapid - FCU Craiova
Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești

VIDEO. Vlad Achim, după Rapid - FCU Craiova: „Au încercat să pună presiune pe noi”

„Consider că și de această dată victoria este meritată. Pe final ne-au presat, dar a fost un joc haotic. Asta a fost tot. Bauza și Bahassa au făcut și azi un joc bun, dar toată echipa e de lăudat. Împreună suntem puternici. 

Cei de la Rapid au încercat să pună presiune pe noi cu publicul, cu oamenii care mai erau pe tunel. Ne-au spus niște cuvinte la început, dar nu mai contează. Nu trebuie să le reproduc. Au încercat să pună presiune, dar nu e cazul”, a spus Vlad Achim după victoria cu Rapid. 

Achim speră ca FCU Craiova să nu piardă la „masa verde” meciul cu Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe venite din galeria olteană: „Noi am vrea o decizie corectă, nu ce vor ei. Ei vor să câștige pe o decizie fără sens, fără noimă, luată așa... dar nu mai contează, așteptăm decizia Comisiilor. Bineînțeles, suporterii trebuie să aibă o reacție regulamentară”.

VIDEO CU FAZA. Bauza a marcat în poarta Rapidului cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”

Hermannstadt a primit verdictul de la TAS » Ce se întâmplă cu cele 9 puncte de penalizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Normal
Normal  •  11 Februarie 2023, 13:49

AcHim asta are o figura de parca il strang chilotii tot timpul si nu poate sa mai gandeasca !

bigd
bigd  •  11 Februarie 2023, 10:12

Caranii:))

emil1986
emil1986  •  11 Februarie 2023, 09:14
Postat de Mosh.Gerilla pe 10 Februarie 2023, 23:43

Dar ție, moșnege, că faci dosare românilor, cum ți se spune?

Nu ma trece pe numele tau, militeianule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează