FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cum l-a umilit Gigi Becali pe jucătorul transferat de Dinamo: „Mi-am dat seama de ce nu l-am vândut vara trecută”

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2020 09:26 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 09:38

Mijlocașul Vlad Achim (31 de ani), ex-Viitorul, ex-FCSB, a semnat ieri cu Dinamo. Fotbalistul a fost una dintre victimele capriciilor lui Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre.

Vlad Achim, 31 de ani, este primul transfer din „era Cortacero", o mutare care le-a plăcut suporterilor din Ștefan cel Mare. „Nu este Budescu, dar având în vedere că de-abia am scăpat de la retrogradare... Acum, are și Fabbrini cu cine combina la mijloc" a fost ideea expusă de mai mulți suporteri în social media.

Gigi Becali l-a umilit pe Vlad Achim: „Aerian, fricos, nu știe pe ce lume trăiește"

Mijlocașul tocmai își reziliase contractul cu Viitorul și a semnat pe 2 ani cu roș-albii. De-a lungul carierei a mai jucat la Ceahlăul, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani. Gigi Becali a ținut în mod special să-l transfere în 2017 de la Voluntari, după care nu mai știa cum să scape de el. L-a enervat după un meci în mandatul lui Nicolae Dică, l-a scos practic din echipă.

„Vai, vai, e aerian, îi e frică, nu știe pe ce lume trăiește, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu știe ce face. Cum să ataci cu Achim?! N-o să mai joace, o să vedeți, îi voi plăti salariul, dar n-o să mai intre pe teren. Mi-am dat seama de ce nu l-am vândut vara trecută: uitasem de el! Nici nu mai știam că e la echipă", a afirmat Becali în urmă cu 3 ani. 

5 goluriîn 30 de meciuri a bifat Achim în ediția precedentă pentru Viitorul

3 trofeeare Vlad în palmares, Cupa și Supercupa României cu Viitorul, Cupa Ligii cu FCSB

4 goluriși două assist-uri are Achim în 43 de meciuri jucate pentru FCSB

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre meciul Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Bandaj temporar? Gigi Mulțescu încălzește locul lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo! + „Câinii”, blocați la Săftica înainte de începerea sezonului

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
vasi1986
vasi1986  •  19 August 2020, 17:24

Cu jiji si dica antrenori, cum sa joace bine?

sorinache
sorinache  •  19 August 2020, 16:41

5 goluri în 30 de meciuri. Vârf de atac. Noul Lrwandowski, clar. Pregătiți-vă de Șampion Lig.

thebluestlion
thebluestlion  •  19 August 2020, 13:38

《 Cumpararea lui Dinamo nu este inca finalizata in totalitate. O spune chiar omul dorit de spanioli sa vina presedinte la Dinamo, Dorin Serdean. "Tranzactia nu este 100% realizata. Va repet, nu este realizata 100%, pentru ca sunt niste proceduri peste care nu putem sa trecem. Sunt niste documente pe care le-au mai cerut spaniolii. 》 Poate de asta nu v-au adus jucători. Sau poate nu au bani!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează