FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vlad Munteanu: "Dacă tot nu sînt bani, Dinamo ar trebuit să o ia de la zero, să schimbe totul"

Vlad Munteanu
Vlad Munteanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 18:50

Fostul mijlocaş dinamovist Vlad Munteanu a comentat la Fanatik Show, pe Digisport, situaţia clubului din Ştefan cel Mare, care se confruntă cu mari probleme financiare.

Jucătorul adus în iarnă din Bundesliga a spus că Dinamo duce lipsă de un conducător precum Cristi Borcea, care nu se mai implică tot atît de mult ca în trecut, şi a declarat că echipa din "Groapă" trebuie să înceapă acum procesul de întinerire a echipei.

"Cel mai bine ar fi să se ia totul de la zero. Dacă tot nu sînt bani, să se facă o echipă de tineri. La Dinamo nu mai este nimeni care să stea de vorbă cu jucătorii, să se ocupe de problemele lor financiare, aşa cum făcea Cristi Borcea. Dinamo nu mai poate vinde jucători pe bandă rulantă, aşa cum făcea înainte, aşa că nu mai intră bani din transferuri", a spus Vlad Munteanu la DigiSport.

Fostul mijlocaş din Ştefan cel Mare a povestit momente inedite din vestiarul lui Dinamo şi a dezvăluit că şefii clubului nu au discutat nici măcar o dată cu el despre viitorul său la club.

"Au fost momente în acest campionat cînd echipa juca foarte slab, dar evoluau aceiaşi jucători, cu aceeaşi tactică. Am vorbit cu Nea Ando şi mi-a spus că eu nu am făcut nimic greşit, dar asta e filozofia lui. L-am înţeles şi am rămas în continuare prieteni. Am plecat de la Dinamo pentru că am vrut să plec, dar nici cei din conducere nu s-au arătat interesaţi să-mi prelungească contractul. Greşeala carierei mele a fost cînd am plecat de la Cottbus la Wolfsburg fără să aştept să văd cine va fi antrenor", a mai spus Vlad Munteanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
danila
danila  •  23 Iunie 2011, 04:20

Nu numai Becalimea,ci si Mingea Sandu,militianul de Dragomir si alti.Nu este rea ideia!

elciobandante
elciobandante  •  22 Iunie 2011, 18:59
Postat de cyrus_the_virus pe 22 Iunie 2011, 18:48

Dinamo = 0 .

tu faci umbra pamantului

mytwyk
mytwyk  •  22 Iunie 2011, 19:00

://www.gfzone.ro/concurs/frag.php?player=Eugens super tare frate :X

Vezi toate comentariile (5)
Comentează