FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

Vocile Gazetei » Alin Buzărin, Marius Mărgărit și Dan Udrea comentează derby-ul Astra - FCSB 0-2: „Astra s-a decis să joace abia după ce luase două. Ce să mai înţelegi?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:35

Astra - FCSB // Alin Buzărin (rubricand GSP), Marius Mărgărit (reporter special GSP) și Dan Udrea (reporter GSP) au comentat live derby-ul etapei secunde din play-off, cu intervenții înainte de meci, la pauză și la final.

Astra - FCSB 0-2 scor final

  • Alin Buzărin: O pâlpâire de-o clipă a Astrei, apoi „roșul” lui Bejan, și gata! Trei puncte, cinci in spatele liderului. Și concluzia că pentru Teja e mai ușor în play-off decât la Chiajna, Voluntari, Călărasi. P.S. Ioan Niculae a dat-o pe arbitraj. Are școală de modă veche patronul!

  • Marius Mărgărit: Uneori, 2-0 nu e periculos, ci de ajuns. FCSB a câştigat, dar nu pe joc, ci graţie moţăielii şi indulgenţei Astrei din prima parte. După pauză, giugiuvenii au juact de parcă Niculae le-a spus la vestiare că i-a dat datoria lui Gigi. Şi timp de peste 25 de minute au subordonat trupa lui Teja. O candidată la titlu a trăit la limită, din disperare, împotriva unei echipe care s-a decis să joace abia după ce luase două. Ce să mai înţelegi?! Tâmpenia lui Bejan a ucis însă sufletul Astrei. În 10, cu Alibec doar pieton, presiunea băieţilor lui Enache a murit încet. Teja mai trage de timp la sfaturile de sus. Dar FCSB e tot departe. Şi de a fi o echipă şi de iluziile la titlu. 

  • Dan Udrea: Dacă la 0-2 scoți atacantul și nu introduci un alt vârf de atac, înseamnă că nu-ți dorești nimic de la meci. Dacă și pe Alibec, care era recuperat 100%, îl păstrezi pe bancă degeaba până în minutul 70, atunci chiar că te-ai prezentat doar ca să te afli în treabă. FCSB rămâne în cursa pentru titlu, dar după acest meci nu mai are dreptul să se plângă de ceva: că n-are prieteni în play-off!

Astra - FCSB 0-2 la pauză

  • Alin Buzărin: Fotbal fără adversar » Va fi cea mai liniștită pauză fecesebistă din acest sezon. La acest gen de meci, fără adversar, n-ai ce să spui sau ce să schimbi. Creanțe? Datoriile despre care s-a tot vorbit? Sau doar o moleșeală a Astrei, pentru care ajungerea in playoff a fost destul? Repriza a doua? Probabil același miros stătut de mătasea broaștei dinspre Dunăre! Cu o astfel de Astra, FCSB poate face mai multe experimente decât in amicalele din Antalya. Îi așteptăm pe Alibec, pe Zoua. Sau măcar pe Ioan Niculae răcnind la final. Sa nu cumva sa așteptăm în zadar! Poate că de la anul playoff-ul ar trebui să fie de trei echipe, nu de șase!

  • Marius Mărgărit: Eram curios cum o să joace Astra. N-a jucat nimic. O fi aşa de greu şi pentru jucători când ştii că patronul tău e dator la al lor?! Singura "ocazie" a fost când Hambo, altfel invizibil, s-a aruncat în gol după minge. Llullaku s-a irosit doar în deposedări. Iar în apărare, libertateee frate! Teja l-a ascultat pe Gigi şi a mizat pe Gnohere. Un singur vârf avea FCSB, dar Erico şi compania parcă nu ştiau că e acolo. Două centrări şi roş-albaştrii par că au rezolvat meciul. Un plus pentru veteranul Teixeira, care a schimbat jocul. Astra, cuminte, prea cuminte, te întrebi ce caută acolo, în play-off. 

  • Dan Udrea: Când ai datorie la cineva și te întâlnești cu respectivul, parcă ți-e jenă să-l și privești în ochi! Cam așa a procedat și Astra cu FCSB. I-a fost rușine să o înfrunte, a ținut privirea doar în pământ și rezultatul e logic! Gnohere, așa cum e el, cu surplus de kilograme și poate inestetic în tot ce face, are măcar o clasă peste Hora. Singura speranță a Astrei pentru repriza a doua e Alibec! Are și el o datorie în relația cu FCSB și Gigi Becali, dar e de altă natură! Poate din cauza asta nici n-a fost introdus. Fiindcă ar putea să fie singurul astral motivat să o privească în ochi pe FCSB!

0ocazii de gol și 0 cornere au avut giurvenii în prima repriză

rkr 2223 +18 FOTO

Înainte de Astra - FCSB » La ce ne așteptăm?

  • Alin Buzărin: Hora pe loc » Să te chinui să vii la cinci puncte de lider! Asta va face FCSB în portul Giurgiu! Va viza victoria care s-o țină tot pe locul trei, dar la „distanță de joc” de lider. Nu-i va fi ușor! Cu Gnohere, deși ieri Teja spusese că va juca Hora. S-o fi referit la substantivul comun, nu la cel propriu. De fapt, cam asta face FCSB de o lună si ceva, de la împotmolirea în mâlul altui port danubian, Călărasi.
  • Marius Mărgărit: La ultima apariţie în faţa presei, Mihai Teja părea un profesor cu privrea pierdută în spatele ochelarilor, agătându-se de paiul întins de Hagi, că „FCSB a produs mai mult fotbal decât noi”. Mă întreb ce ar fi zis Gică dacă era patron la FCSB, după înfrângerea cu Viitorul. Teja cere să nu fie luate în considerare rezultatele. Oops! La Mediaş mai mergea, dar la FCSB?! Dacă are acelaşi discurs şi în vestiar, e clar de ce echipa a căzut pe trei. O să fie interesant cum va juca şi Astra, datoare la Gigi Becali. Chiar şi aşa, la Giurgiu, pentru „profu'” de la FCSB e momentul adevărului. E antrenor sau doar un link dinspre oficială spre gazon?! Doar victoria ar mai ţine vie speranţa. Ce ironie a fotbalului, are nevoie de rezultat. Remiza l-ar duce şi mai departe în derivă. Iar o înfrângere ar căsca o prăpastie de 8 puncte faţă de CFR. Imposibil de trecut cu paiul.
  • Dan Udrea:
    1. Echipe de start: Gigi Becali nu scoate jucători cu forța doar din propria echipă. A „accidentat” și un titular al Astrei. Dacă Belu n-ar fi semnat cu FCSB, Astra ar fi avut un fundaș dreapta de calitate! Nu e nici Alibec, e doar rezervă, însă atenție la Llullaku, va putea pune probleme dacă va ști să profite de spațiile libere din spatele lui Benzar! Bilă albă la FCSB: Planici, Gnohere și Man titulari. Bilă neagră: cuplul de mijlocași centrali Filip-Teixeira, lenți, fără agresivitate, nu stăpânesc procedeele de deposedare!
    2. Arbitraj
    Feșnic a jucat la juniorii CFR-ului, însă prestațiile din ultimii ani l-au ajutat să-și câștige o reputație de arbitru integru și valoros. Anticipez un arbitraj bun!
    3. Pronostic Astra - FCSB 1-2.

Toate detaliile despre meci sunt aici! Poți intra și tu în discuție în secțiunea de comentarii!

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
cneius
cneius  •  18 Martie 2019, 08:51

Bla, bla, bla, nu a fost nici un blat. Cei trei ar trebui sa stie ca Astra a facut TOT TIMPUL (exceptie 2016) figuratie in play-off, echipa fiind probabil relaxata fiindca nu lupta pt evitarea retrogradarii !

florar
florar  •  18 Martie 2019, 08:50

„Astra s-a decis să joace abia după ce luase două. Ce să mai înţelegi?! Pai daca nu ai memorie nu intelegi nimic!!!!Daca ai avea memorie ti-ai aminti ca cele doua goluri au fost inscrise in interval de 3 minute...Acuma ...?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  18 Martie 2019, 08:29
Postat de balauru48 pe 18 Martie 2019, 00:36

Ce prostalau. Incredibil ce indivizi exista în lumea asta...

Cred ca te ai simtit inteligent cand pudeii de la dinamo *** la cfr , la astra .. pe noi nnu ne mira .. voi dinamo tineti mereu cu alte echipe "Love you Boro , Love you Napoli , Love you FC Schalke " la dinamo ce sa iubesti ? miau miau miau miau miau ... Sa nu mai zic ca sunteti lanterna Ligii intai .. :)) niste *** !!! Asa ca: SEZI !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează