FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

VOCILE GAZETEI CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

Derby-ul CFR Cluj - Dinamo, comentat pe GSP.ro de Justin Gafiuc (reporter special GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) şi Remus Răureanu (reporter GSP).
Derby-ul CFR Cluj - Dinamo, comentat pe GSP.ro de Justin Gafiuc (reporter special GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) şi Remus Răureanu (reporter GSP).

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 20:02 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 22:32

Derby-ul CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, a fost comentat live pe GSP.ro de Justin Gafiuc (reporter special GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) şi Remus Răureanu (reporter GSP). Mai jos veţi găsi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

CFR CLUJ - DINAMO 1-0. Concluzii:

Justin Gafiuc: „Cum ar fi arătat această echipă a lui Dinamo dacă ar fi avut în spate un sprijin financiar solid? Determinarea și ambiția etalate aseară la Cluj spun că roș-albii ar fi contat, probabil, în cărțile pentru play-off. O imagine generoasă au lăsat «câinii» în fața unei campioane care a obținut trei puncte chinuite, după 80 de minute jenante. Cine se aștepta ca repriza secundă să însemne o călătorie într-un parc de distracții pentru ardeleni s-a fript! Prestație așa ridicolă n-a arătat CFR în tot campionatul! Golul lui Omrani a salvat o seară în care clujenilor le-a trecut glonțul pe la ureche. Nu că băieții din Gruia ar fi fost vreodată niște esteți pe dreptunghiul verde, dar când învingi cu doi oameni în plus și tragi de timp pe final te-ai acoperit de ridicol!”

Cristian Geambașu: „Am greșit profund gândind că va fi un meci ușor pentru CFR. Scuza este că echipa care a câștigat făcându-se de râs cu doi oameni în plus pe teren contra lui Dinamo este un fals oribil vândut în ambalajul campioanei en-titre. Cu jucători de calitate îndoielnică, Mulțescu a asamblat un mecanism care pasează disciplinat, în schimb Edi Iordănescu a reușit să cufunde în întuneric și ultimele sclipiri de care erau capabili alde Deac, Păun, Omrani sau Costache. Acest 1-0 rușinos obținut de CFR, mai ales cu ajutorul arbitrajului scandalos al lui M. Bîrsan, va fi cântat de poeții netalentați ai nației, care vor aduce ofrande forței grupului”

Remus Răureanu: „CFR nu mai are stilul nesuferit al lui Petrescu, nu mai are niciun stil. Victoria aceasta a fost una aproape rușinoasă. Campionii au cărat mingea în fața adversarilor mai puțini, au luat punctele și continuă lupta pentru titlu. Dinamo își cârpește echipa, bugetul, e un fost club mare dependent de «cutia milei» și de toanele arbitrilor, semne care arată că nici nu mai contează actele lui Negoiță și ale lui Badea, spiritul clubului e dus de multă vreme. Când mai exista spiritul lui Dinamo, doar Steaua pe care o gira familia Ceaușescu îi lăsa pe roș-albi cu doi oameni în minus”

CFR CLUJ - DINAMO 0-0. La pauză:

Justin Gafiuc: „Clujul parcă e o formație sedată în fața unui adversar amețit. Când Camora are cea mai mare ocazie, o bară, iar oamenii din ofensivă sunt topiți printre modeștii fundași bucureșteni, înseamnă că trupa lui Iordănescu junior se chinuie inexplicabil într-un meci pe care ar fi trebuit să-l aibă la discreție. Nici măcar după eliminările lui Anton și Bejan n-am văzut un CFR lucid și sigur pe sine. Cu doi oameni în minus, Dinamo are, totuși, șanse minime să mai reziste până la final, chiar dacă jocul Clujului de până acum arată ca o căruță împotmolită în noroi”

Cristian Geambașu: „Până la eliminările lui Anton (nejustificat al doilea galben!) și Bejan, Dinamo surprinsese plăcut. Soluții simple în defensivă, o linie de mijloc disciplinată și un Nemec nespectaculos, dar cu deprinderi de vârf. Lentă și previzibilă la construcție, parcă în convalescență după o suferință colectivă, CFR și-a creat totuși două mari ocazii prin Camora și Debeljuh. În mod normal, după pauză clujenii vor avea de îndeplinit o formalitate. Să nu ne grăbim însă, minutele de dublă superioritate din prima repriză au fost o rușine

Remus Răureanu: „În repriza cu fotbal, CFR s-a chinuit cu atacuri lente, cu un joc bătrânesc. Urmează o altfel de repriză, o comedie pe care au programat-o Anton și Bejan. CFR are ocazia unui antrenament, vorba comentatorului Ionuț Angheluță. La cât de greu atacă vișiniii, chiar au nevoie de antrenament!

CFR CLUJ - DINAMO. Înainte de meci:

Justin Gafiuc: „Dacă Dinamo reușește să răstoarne toate calculele cu Albentosa și Kongshavn, ar fi împotriva oricărei logici a fotbalului! Revenirile lui Gol, Răuță și Nemec îl fac pe Mulțescu să alinieze cea mai bună formulă disponibilă la zi, poate cu excepția absenței lui Puljic. Chiar și așa însă, CFR ar trebui să defileze. Dacă te împiedici de o formație într-o criză fără sfârșit, n-ai ce să cauți la titlu!

Cristian Geambașu: „O certitudine. Primul care va ieși înainte să apuce să joace este tânărul Gâdea. Și o incertitudine. Nu știm «câte minute îi va da» Edi Iordănescu lui Gâdea. Două, trei? Cinci? În mod normal, Clujul are meci ușor contra lui Dinamo, hai să nu mai mințim poporul! Gigi Mulțescu cârpește și apelează la doi debutanți, portarul norvegian Kongshavn și fundașul central Raul Albentosa. De-abia transferat, spaniolul nu a mai evoluat din decembrie 2019. Să sperăm că nea Gigi nu l-a confundat pe Albentosa cu Cornel Dinu. Sau cu Ion Marin. Sau cu Sătmăreanu II. Dincolo, în schimb, Clujul își permite să îi țină pe bancă pe Omrani, Păun, Itu, Sigurjonsson sau Susici. Ca să înțelegem diferența, Dinamo îi are rezerve pe Stere, Blejdea, Stan sau Bani. Diferența sunt banii!!”

Remus Răureanu: „Dinamo are un portar norvegian și un fundaș central spaniol care nu au mai evoluat din decembrie, unul din 2020, celălalt din 2019. Nemec nu a mai jucat din februarie. Afișul indică un duel dezechilibrat, ar fi surprinzător să reziste pe terenul campioanei tocmai «câinii» îmbibați cu naftalină

Totul despre CFR Cluj - Dinamo:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
dragdim
dragdim  •  06 Aprilie 2021, 01:27

Când joci cu echipa de pe penultimul loc, care are 2 oameni in minus timp de 56 de minute și portarul echipei campioane en-titre primește galben pentru tragere de timp, îți poți da seama ca antrenorul e tare priceput.

stalky
stalky  •  06 Aprilie 2021, 00:46

Trist pe toata linia. Doar spiritul dinamovist ramane. In rest, acelasi spectacol jalnic al muribundului fotbal romanesc cu arbitrul pe post de cioclu. Nu conteaza ca un arbitru a distrus un meci, ca fotbalul a fost pacalit. Important e ca au castigat 3 puncte. "Asa e fotbalul" spune antrenorul. Da ,domnule antrenor , asa e fotbalul..... romanesc,care insotit de aceasta mentalitate romaneasca, e reteta perfecta pentru o eliminare justificata din fotbalul adevarat.Si ne miram ca ne bate Armenia.

3859739590759062
Doru Marcel Butca  •  06 Aprilie 2021, 00:28

Cum zicea Cristiano Ronaldo nu conteaza daca joci bine sau rau peste un an nimeni nu o sa isi aduca aminte .principalu ai sa castigi.o sa vedeti adevarata fata a CFR in play off acolo ai baza.hai CFR

Vezi toate comentariile (26)
Comentează