FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

Dan Petrescu și-a certat public jucătorii: „Nu se poate așa ceva! Sper să învețe din asta!”

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, și-a muștruluit elevii pentru reacția de la ultima fază a meciului. +24   FOTO
CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, și-a muștruluit elevii pentru reacția de la ultima fază a meciului.

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 21:18 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 22:09

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, și-a muștruluit elevii pentru reacția de la ultima fază a meciului. 

În prelungirile partidei, Gabriel Tamaș a avut șansa egalării, cu un șut puternic de la 30 de metri. Dan Petrescu și-a certat elevii pentru modul în care au gestionat acea fază. 

Șir de faze controversate în Voluntari - CFR Cluj: penalty repetat și ratat!
Voluntari - CFR Cluj
Șir de faze controversate în Voluntari - CFR Cluj: penalty repetat și ratat!

Dan Petrescu, după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

„Cam așa a fost tot anul nostru 2022. Am primit goluri numai în ultimul minut, iar astăzi era la fel, era Tamaș să marcheze. Nu avem voie să facem asemenea greșeli la acest nivel. Voluntari, în afara ultimei faze, nu a avut nicio ocazie.

Nu putem să facem asemenea greșeli mereu! La ce jucători cu experiență avem, nu se poate. Noroc că a apărat portarul. Ar fi fost incredibil să primim gol iar la ultima fază. Sper ca jucătorii să fi învățat ceva din asta.

A început o teamă, chiar dacă ai experiență. Nu poți da vina doar pe ghinion. În minutul 92, aveam mingea în aut. O echipă mare ar fi trebuit să țină de minge.

Am avut penalty în debut, apoi moralul a căzut. Mă așteptam să avem mai multe ocazii în repriza a doua. Ne-a salvat o fază fixă. E o victorie de moral, aveam nevoie. Acum trebuie să pregătim foarte bine meciul următor.

Jucătorii Voluntariului ne-au creat multe probleme. Ei joacă foarte bine acasă. Au terenul lor aici, fără presiune, tuturor le va fi greu să câștige aici”, a spus Dan Petrescu, la Orange Sport. 

+20 FOTO

Poate merg și ei astăzi să facă Paștele, au stat în cantonament până acum. Apoi o să pregătim meciul următor. Micile detalii contează. De acum, orice meci va fi o finală. Mă tem pentru oricare. Trebuie să fim atenți și pregătiți 
- Dan Petrescu

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mihai Popa e „noul Duckadam” din Liga 1 » Performanță senzațională bifată în meciul cu CFR Cluj

Un fost căpitan al lui CFR, verdict clar în lupta la titlu: „O să câștige campionatul, au un lot mult mai bun”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (31)
scorpions721
scorpions721  •  25 Aprilie 2022, 10:14

Ce să învețe că toți au peste 30 de ani? Nu ai avut timp să-i înveți nimic ?

rav410wrc
rav410wrc  •  25 Aprilie 2022, 10:11

Singurul "cfr-ist" care a scapat de reprosurile DP-ului a fost Fulop ;))

rav410wrc
rav410wrc  •  25 Aprilie 2022, 10:07
Postat de legendavisinie pe 25 Aprilie 2022, 08:16

E bine că fcsbiștii doresc să joace în Ghencea meciul cu CFR. Astfel, clujenii vor putea sărbători câștigarea unui nou titlu de campioni, pe un stadion modern.

Si cu mai mult de 100 de "suporteri" in tribune ;)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează