FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FC ARGEȘ 0-1

Reacția lui Prepeliță după ce FC Argeș a obținut primele puncte in play-off: „O victorie meritată” + încrezător înaintea semifinalei Cupei

Andrei Prepeliță
Foto: Imago
Andrei Prepeliță Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 19:44 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 20:06

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, și a obținut primul succes din acest play-off. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, este încrezător că echipa sa îi va învinge din nou pe ilfoveni în semifinalele Cupei României.

Un play-off în care am suferit, am avut și ghinion, dar ne bucurăm că a venit azi această victorie, cred eu că e și meritată. Sperăm ca și marți, în Cupă, să repetăm ce am făcut azi. Am dominat jocul și ne-am creat ocazii bune de a marca. A fost un joc echilibrat. Am și odihnit câțiva jucătorii, alții au fost accidentați, dar cei care au intrat s-au achitat foarte bine de sarcini.

Am avut o perioadă mai grea după ce am intrat în play-off. Poate mulți dintre ei s-au relaxat, a fost greu după aceea să-i conectăm la miza partidelor. Au crezut că odată cu accederea în play-off s-a terminat, dar nu. Trebuie să jucăm în continuare la fel, să ne calificăm în finala Cupei și să tindem cât mai sus, către un loc 5, poate 4”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange Sport.

Andrei Prepeliță, cu gândul la finala Cupei

FC Argeș și Voluntari se vor reîntâlni marți în semifinala Cupei României, iar Andrei Prepeliță este încrezător că echipa sa poate repeta figura de astăzi și să se califice.

 „Ar însemna foarte mult pentru noi toți o calificare în finală, ar fi o sărbătoare pentru orașul Pitești. Într-o finală se poate întâmpla orice. Favoriți, nefavoriți ne jucăm șansa pe teren așa cum am făcut-o și astăzi și suntem foarte motivați să facem un meci bun și să ne calificăm”, a concluzionat Prepeliță.

Avem din nou meci cu FC Voluntari, în Cupă. Sper să jucăm mai bine și să ieșim victorioși. Au fost mai mulți jucători care au evoluat mai puțin. Putem să jucăm o finală de Cupă și chiar să o câștigăm!
-Cristi Tănase, FC Argeș

Citește alte știri din Liga 1:

Panduru se ia de o echipă din Liga 1: „Mai slabi decât anul trecut! Ce jucători buni au?”
CRITICI
Panduru se ia de o echipă din Liga 1: „Mai slabi decât anul trecut! Ce jucători buni au?”
Cristiano Bergodi, entuziasmat după victoria dramatică împotriva celor de la UTA: „Meritam din plin satisfacția” + reacția lui Ionuț Badea: „Ne gândim la ce e sub noi”
SEPSI - UTA ARAD 1-0
Cristiano Bergodi, entuziasmat după victoria dramatică împotriva celor de la UTA: „Meritam din plin satisfacția” + reacția lui Ionuț Badea: „Ne gândim la ce e sub noi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează