FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-1

VOLUNTARI - FCSB 2-1. Remarcații lui Mihai Teja după succesul cu FCSB: „Mă bucur că fac parte din lotul nostru”

Mihai Teja, antrenor FC Voluntari +29   FOTO
Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 22:39 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:53

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a comentat victoria echipei sale, scor 2-1 cu FCSB.

„Am făcut un meci bun astăzi. Băieții au avut atitudine, determinare, am fost agresivi. Am întâlnit o echipă mare, cu multă calitate. Am spus că îi respectăm, dar nu ne este frică. Mă bucur că băieții au înțeles mesajul și au avut astăzi o atitudine foarte bună. Îi felicit, ei sunt artizanii a tot ce se întâmplă. Muncesc bine la antrenament și eu sunt mândru că lucrez cu ei și mă bucur pentru ei. 

Aceste 3 puncte sunt importante pentru noi, dar mai e mult de muncă, mai sunt multe meciuri. Am început bine, lucru important pentru încrederea și moralul băieților. Știam că putem câștiga, cu foarte multă determinare și agresivitate. Sper să continuăm așa, dar trebuie să rămânem modești și cu picioarele pe pământ. OK, am bătut o echipă bună, dar sper să nu mai avem emoțiile de anul trecut și din ultimii ani, acum depinde de noi în continuare. 

Majoritatea jucătorilor, mai ales cei tineri au jucat foarte bine. Mă refer la Costin, fundașul dreapta, Borțoneanu, Voinescu, sunt jucători tineri de calitate, care promit. Mă bucur că am reușit să îi debutăm și că fac parte din lotul nostru. Ăsta a fost lucrul important pentru mine”, a declarat Teja la Look Sport. 

Eric a făcut un joc extraordinar. El este un om foarte important pentru echipa noastră, are tehnică și inteligență, știe foarte bine jocul. Nu degeaba este golgeterul străin all-time în țara noastră. Un jucător de calitate, sper ca în continuare să aibă aceleași evoluții 
- Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

+25 FOTO

Clasament Liga 1

Alte știri din Liga 1:

Ajunge Adi Petre în Liga 3? Ce spune Bogdan Vintilă despre utilizarea atacantului la FCSB 2

Prima ofertă pentru jucătorul de care Contra vrea să scape de la Dinamo: „Într-un an pleacă într-un campionat tare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
305457553261788
Leo Dinu  •  13 Septembrie 2020, 19:07

Precum spuneam: cand ma trezeam nu mai dormeam… echipe tinute artificial, ca sa poata primariile miticilor sa spele banii, dar si pentru a avea loc de munca alde Andone, Teja, Cernat si alti plictisiti… sa nu mai spun de ala care trisa la examenul pentru licenta PRO, nimeni (altul) decat Poenaru… mizerie de liga I...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close