FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 1-0

Marius Croitoru și-a băgat jucătorii în ședință după înfrângerea cu Voluntari: „Fotbalul e o junglă! Nu poți să faci performanță cu cinci contra doi și grătare”

Marius Croitorul
Marius Croitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 20:44 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 21:02

Voluntari a învins-o pe FCU Craiova în primul meci al etapei #11 din Liga 1, scor 1-0. Marius Croitoru, antrenorul oltenilor a analizat eșecul echipei sale. 

Antrenorul oltenilor s-a arătat dezamăgit de rezultat, după ce Craiova a avut numeroase ocazii la poarta ilfovenilor, și a ținut să le transmită un mesaj ferm jucătorilor săi.

Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”
FCSB - FC Voluntari 1-1
Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”

Marius Croitoru: „Fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă”

„Punctele sunt la ei. Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care ai 5 ocazii mari și iei bătaie 0-1.  Puterea antrenorului e undeva până în 16 metri, după care nu mai ține de niciun antrenor din lumea asta. Chiar dacă noi la antrenament facem niște faze, mi-e greu să cred că poți să ratezi singur cu portarul. Dar se mai întâmplă. Asta este, mergem mai departe.

E dureros, simți o durere ca antrenor când ești neputincios. Stai și te întrebi în afară de gol ce ți-a lipsit și ce poți să lucrezi, să faci un jucător să dea gol. O ai sau nu o ai, o dai sau nu o dai. La jucători rămâne cel mai greu moment. Asta e cea mai mare problemă a unui antrenor: golul. Golul vine în urma unor execuții care nu țin de niciun antrenor. 

Am avut o discuție cu ei, mai bărbătească. Performanța se construiește și lor nu trebuie să le fie teamă să-și construiască performanța. Performanța întâmplătoare se poate cu grătare, cu 5 contra 2, merge jumătate de an. 

Ca să faci performanță trebuie să muncești, să fii dur cu tine. Trebuie să ai unitate. Trebuie să înțeleagă că fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă”, a declarat Marius Croitoru la Orange Sport.

Marius Croitoru: „Nu mă voi abate de la ideile de a juca un fotbal plăcut”

Învins de Voluntari, Croitoru a anunțat că nu va renunța la filozofia sa de a juca un fotbal plăcut, fiind încrezător că va reuși să câștige multe meciuri de acum înainte. 

„Nu o să mă schimb niciodată. Sunt ferm consins că va veni vremea când voi câștiga toate meciurile. Atâta timp cât crezi în ceea ce vei face, vei reuși. Eu, ca antrenor, sunt convins că voi câștiga, deci nu mă voi abate de la ideile de a juca un fotbal plăcut.

 Ne e teamă să realizăm un lucru mare. Performanța, din punctul meu de vedere, este reprezentată de locurile 1-6. La anul vom vedea unde ne vom afla. Am fost de două ori în preajma locurilor 4-5 și ne-am speriat, asta ne-a costat”, a mai precizat Marius Croitoru.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Accidentare gravă în CFR Cluj - Sivasspor » Rezultatul RMN-ului îi dă fiori lui Dan Petrescu
CFR Cluj
Accidentare gravă în CFR Cluj - Sivasspor » Rezultatul RMN-ului îi dă fiori lui Dan Petrescu
Fostul căpitan, mesaj tranșant pentru fotbaliștii celor de la FCSB: „Nu se mai pot gândi la titlu”
FCSB
Fostul căpitan, mesaj tranșant pentru fotbaliștii celor de la FCSB: „Nu se mai pot gândi la titlu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  16 Septembrie 2022, 23:34

Mai gogoșar umplut... Lasă copii în pace, mai mănâncă 50 de mici și la culcare!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close