FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UTA 3-0

Liviu Ciobotariu, entuziasmat după victoria cu UTA. „Nu le-am dat nicio șansă!”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 21:05 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 21:15

FC Voluntari - UTA 3-0 | Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, și-a lăudat elevii pentru succesul categoric în fața arădenilor.

Voluntari a bifat primul succes acasă din acest sezon. Ciobotariu și-a felicitat echipa pentru modul în care a jucat, dezvăluind modul în care băieții săi au reușit să le dea 3 goluri celor de la UTA.

Cum comentează Miculescu transferul la FCSB: „Nu mi s-a transmis nimic oficial. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”
FC Voluntari - UTA 3-0
Cum comentează Miculescu transferul la FCSB: „Nu mi s-a transmis nimic oficial. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”

„Am făcut un joc bun azi. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul în care s-au exprimat astăzi. Am respectat principiile noastre de joc, am avut o organizare foarte bună defensivă, am reușit să înscriem 3 goluri. Sunt mulțumit de joc în primul rând, bineînțeles și de rezultat. 

Aveam nevoie de o victorie pentru că pierdusem jocul de acasă cu Botoșani și am avut o săptămână mai agitată. Am încercat să le explic jucătorilor cum ar trebui să stea lucrurile și se pare că au înțeles. Sunt bucuros că am câștigat, nu am dat șanse adversarilor noștri de azi.

Au avut pe începutul reprizei a doua o progresie bună și câteva șuturi la poarta noastră, însă jocul nostru a fost unul foarte bun. Știam că au probleme în ceea ce înseamnă centrările din lateral și am reușit să și marcăm. Un joc bun al nostru și ceea ce am lucrat ne-a ieșit astăzi. Nu de fiecare dată ne iese, dar a fost ok. Suntem la început de drum. 

Astăzi a fost un joc în care am fost la o răscruce de drumuri. Ori spre ascensiune, ori mergeam într-o zonă în care nu ne simțim confortabili. Eu am promisiunea ca la meciul următor, cu Sepsi, o să jucăm la Voluntari. Le mulțumim oamenilor de la Mioveni că ne-au primit aici, dar la noi acasă ne simțim cel mai bine”, a declarat Liviu Ciobotariu la Orange Sport.

Clasamentul actualizat din Superliga

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează