FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-0

VIDEO Voluntari - Viitorul 1-0 » Echipa lui Hagi, dezolantă! Noul clasament din play-out

FC Voluntari a învins-o pe Viitorul, 1-0, în runda #3 a play-out-ului din Liga 1
FC Voluntari a învins-o pe Viitorul, 1-0, în runda #3 a play-out-ului din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 22:20 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 22:26

FC Voluntari a învins-o pe Viitorul, scor 1-0, în runda #3 a play-out-ului din Liga 1. Echipa patronată de Gică Hagi a ajuns de nerecunoscut!

Programul etapei a 3-a din play-out

Tsoumou a ratat prima șansă a meciului. Ivanov nu a putut să rămână pe picioare, a pierdut mingea în fața atacantului dobrogenilor, care i-a testat reflexele lui Rîmniceanu cu un șut sub transversală ('23).

5 minute mai târziu, Voluntari deschidea scorul. Balaur a lansat o minge în profunzime, Mladen, haotic, l-a scăpat din vedere pe Betancor, iar Jefte a deschis scorul cu o finalizare de atacant veritabil: voleu la colțul lung, în diagonală.

Prima mare șansă a actului secund le-a aparținut tot ilfovenilor ('57). Cosmin Matei a pasat „acasă”, Cojocaru a uitat regulamentul și a prins mingea în brațe. Indirecta a executat-o același Betancor, periculos, lângă bară. Portarul oaspeților a avut șansa revanșei și și-a salvat echipa.

Viitorul nu a găsit drumul spre gol până la final, practicând un fotbal anost, fără cap și fără coadă. Fosta campioană a Ligii 1 a devenit o formație de pluton!

Viitorul, la baraj. Voluntari se desprinde

Grație acestui succes, Voluntari urcă două poziții în clasamnet. Viitorul rămâne pe primul loc de baraj.

Voluntari - Viitorul 1-0

Click aici pentru statisticile meciului!

Voluntari - Viitorul, echipele de start

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Tamaș, Armaș, Balaur - Miranda, I. Gheorghe, Droppa, Ivanov, A. Vlad - Betancor, A. Ilie
Rezerve: Lavin, Briceag, Costin, Satli, Borțoneanu, Remacle, Pesic, Angelov, Garba
Antrenor: Bogdan Andone

VIITORUL: Cojocaru - Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc - C. Matei, Grameni, A. Ciobanu - Haită, Tsoumou, Jo
Rezerve: Căbuz, Pedroso, Ganea, Babunski, Buta, Mălăele, Dănuleasa, R. Benzar, Pitu
Antrenor: Cătălin Anghel

VIDEO. Ioan Sdrobiș îl sfătuiește pe Gică Hagi să revină pe bancă

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB dă cărțile pe față: cine l-a adus pe Mario Nicolae și câți bani au dat fanii pentru Dinamo » „Am fost refuzați de dinamoviști cunoscuți”

Zeci de suporteri au fost prezenți la meciul Rapid - CS Mioveni, în ciuda restricțiilor pentru combaterea COVID-19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
296839007513707
Cris Juganaru  •  26 Aprilie 2021, 23:08
Postat de fairplayromania pe 26 Aprilie 2021, 22:02

Şi nici părinţii copiilor nu mai sunt ca sa cotizeze la Academiea de non-valori. Hagi visează sa prindă un post in Minister, lingă cumnat.

Esti neinformat (tot incult se cheama), caci “cumnatul” nu are un post platit in minister, ci doar unul de consilier onorific -pro bono (deci munceste gratis in favoarea ministerului). crezi ca sunt multi care si ar dori sa munceasca in conditiile astea, adica gratis, tu vrei?

becail
becail  •  26 Aprilie 2021, 23:08
Postat de talpaiadului pe 26 Aprilie 2021, 22:43

Hagi trebuie sa scape de Gica Popescu cat mai curand posibil, omul ala e blestemat, pe ce pune mana se alege praful si pulberea.

:))) De ras, dar parca e un sâmbure de adevăr pe acolo....

296839007513707
Cris Juganaru  •  26 Aprilie 2021, 23:02
Postat de piet pe 26 Aprilie 2021, 22:39

si uite asa dupa ce a vandut toate DIAMANTELE a aparut si IAKI 2 ! asa din senin ! SPRE CONFORMITATE ,SE POATE VEDEA MEGA CONSTRUCTIA IN MAMAIA ! si noi care credeam, ca fraierii ca a venit salvatorul fotbalului autohton ! Traiasca varasia,omenia ,prosteala ,minciuna ,capatuiala !

Ce ai prostea? Unde sunt banii de pe Man, ca in fcsb nu am mai vazut investitii dupa ce a capatat milioanele (dovada ca fcsb e pe topogan). Hagi nu a mai vandut de multi ani pe bani buni, cam de cand a inceput sa coboare echipa (cat a vandut, a si investit, iar echipa a mers). Ca orice echipa mica, supravietuieste din vanzari, cand vanzarile stopeaza, lichiditatile dispar. Hagi, ca persoana fizica, nu poate sustine la nesfarsit un club din banii proprii, a facut o suficient la inceputul constructiei clubului, ulterior clubul urmand sa se autofinanteze din vanzari. Ceea ce s a si intamplat cat a vandut jucatori. Acum nu mai au jucatori de vanzare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează