FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - MIOVENI 1-1

Zeci de suporteri au fost prezenți la meciul Rapid - CS Mioveni, în ciuda restricțiilor pentru combaterea COVID-19

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 16:28 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 17:22

Partida dintre Rapid și CS Mioveni s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în a 5-a etapă din play-off-ul Liga 2, iar în tribunele stadionului au fost prezenți zeci de spectatori, în ciuda restricțiilor pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Fanii au făcut tot posibilul pentru a-și susține echipa favorită de la stadion, iar în tribunele arenei de la Mogoșoaia au luat loc zeci de persoane, chiar dacă este interzisă prezența spectatorilor pe arenele din România. 

Zeci de suporteri prezenți la meciul Rapid - CS Mioveni

Nu a existat distanțare socială între spectatori, însă majoritatea purtau masca de protecție. Reprezentanți Jandarmeriei i-au luat la întrebări pe suporteri, care au fost nevoiți să dovedească că au legătură cu echipa giuleșteană, altfel riscând o amendă de 4.000 de lei. 

Clubul Rapid riscă o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea protocolului MTS. Anul trecut, și UTA Arad a fost amendată pentru încălcarea regulamentului într-o speță identică, tot cu suma de 10.000 de lei în play-off-ul din sezonul 2019/20 din Liga 2. Observatorul partidei, Sabou, a menționat că în tribune au fost prezente persoane pe care le-a asimilat cu suporterii, lucru nepermis de protocolul emis de MTS și Ministerul Sănătății. 

Partida dintre Rapid și CS Mioveni s-a încheiat la egalitate

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 43, după o execuție din voleu a lui Cătălin Hlistei. Faza golului este una controversată, Hlistei fiind într-o poziție la limită în momentul pasei lui Raul Costin. Asistentul Claudiu Lucaciu nu a ridicat fanionul, iar centralul Florin Andrei a validat golul.

Robert Gherghe, căpitanul Mioveniului, a încercat să înscrie cu un șut de la distanță, dar mingea a fost preluată de Bogdan Rusu. Atacantul era nemarcat la marginea careului și a restabilit egalitatea pe tabelă, cu 10 minute înainte de finalul partidei.

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Suporterii le-au cerut socoteală dinamoviștilor la Mediaș » Conducerea DDB, luată la rost de propriii socios: „Nu există deloc transparență în acest proiect”

Craiova, arbitru în lupta dintre FCSB și CFR Cluj! Ce atitudine adoptă oltenii în play-off după ce Rotaru și Becali s-au sabotat reciproc?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
helium
helium  •  24 Aprilie 2021, 16:59

Mihai Iosif era deranjat de suporterii Universității etapa trecută, dar aveau măști și nu erau pe stadion, cum e Nene Miță acum? Voi și în tribune, nu mai aveți reguli? Era o expresie foarte bună: rapidistu' e rapidist, și-n ziua de Paște!

ironicc
ironicc  •  24 Aprilie 2021, 16:58

*** *** ***....***-***! ***-= ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  24 Aprilie 2021, 16:51

*** ***! ***. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează