FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vor achiziţii cu 500 euro pe lună » Cum poate rata Dinamo transferul unui jucător promiţător

Șerban are 8 meciuri jucate în Liga 1, toate pentru Sportul
Șerban are 8 meciuri jucate în Liga 1, toate pentru Sportul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 19:20

Dinamo îl poate pierde pe Ionuţ Şerban, de la Sportul, întrucît i-a făcut o propunere salarială ca la liga secundă.

Pachetul studenţesc pe care îl doreau şefii din Ştefan cel Mare s-a diminuat drastic. Dean Beţa, 22 de ani, fundaş lateral, a declinat oferta de 2.500 de euro lunar, întrucît are propuneri mai consistente de la alte formaţii din Liga 1.

Cel mai mare şoc la întîlnirea cu conducătorii "cîinilor" l-a avut tînărul Ionuţ Şerban, 18 ani în august, care poate evolua atît ca fundaş dreapta, cît şi ca mijlocaş central. Martorii prezenţi la negociere au povestit pentru Gazetă frînturi din discuţie.

Şefii: Ionuţ, ce salariu aveai tu la Sportul Studenţesc?
Şerban: 500 de euro pe lună, dar nu prea îi primeam. Ultima oară, am încasat vreo 10 milioane de lei vechi după 6 luni de neplată!

Şefii: 500 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă e şi oferta noastră!
Şerban: Nu pot juca pe banii ăştia, mai am şi alte oferte, plus că atît aveam şi la Sportul, în "B"...

Şefii: Da, dar aici ţi-i iei la zi!

După această discuţie, Ionuţ, care încă nu a fost declarat liber de contract, a refuzat propunerea şi le-a transmis lui Negoiţă şi Anghelache că trebuie să pluseze dacă îl vor cu adevărat.

Valentin Lazăr, 23 de ani, s-a eliberat de Sportul şi e tentat de a juca în alb-roşu, chiar şi pentru un salariu de 2.500 de euro lunar. A mai cerut însă un răgaz de cîteva zile, întrucît, de curînd, a fost contactat de Greuther Furh, proaspăt retrogradată din 1.Bundesliga, şi de Lierse, prima ligă belgiană, ambele transmiţîndu-i că-i pot da 20.000 de euro la semnătură, plus 7.000 de euro lunar.

400 de euro e bonusul de victorie pe care îl oferă şefii dinamovişti tuturor jucătorilor cu care negociază

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Badea garantează pentru 1,6 milioane euro
Ionuţ Negoiţă susţine că a plătit 7,5 milioane de euro de cînd a preluat clubul, bani cheltuiţi pentru aprobarea licenţei, datorii către stat, jucători, angajaţi, dar şi diverse firme, însă Dinamo tot mai are debite neachitate. Nicolae Badea a reuşit zilele trecute să prelungească pînă în mai 2014 plata unui credit către banca Italo-Romena, de 1,6 milioane de euro. Pentru a-l ajuta pe Negoiţă în acest sens, Badea a girat cu proprietăţile sale!

Ameninţaţi de Severin
Asanovici şi Hasanovici, care au parafat deja precontracte cu Dinamo, riscă să fie sancţionaţi pentru dublă semnătură, susţin oficialii lui CS Severin. "Referitor la situaţia contractuală a jucătorilor Asanovici, Hasanovici, Neacşa şi Panagopoulos, la această dată, toţi sînt sub contract cu Severin. Astfel că orice negociere purtată de aceştia cu alte cluburi, fără informarea în scris a clubului nostru, reprezintă abatere disciplinară", se arată în comunicatul emis de Severin.

Valencia nu mai vine
Dinamo a ratat un meci de prezentare al noii echipe în compania Valenciei, ocupanta locului 5 în Primera Division. Spaniolii au rupt legătura cu oficialii din Ştefan cel Mare în momentul în care au văzut că roş-albii nu le-au putut da o dată fixă de disputare a partidei şi au transmis că suma de 200.000 de euro, solicitată de iberici pentru deplasarea la Bucureşti, a fost considerată prea mare.

"Nu vin la Dinamo!"
John Ibeh spune că nu a avut nici un contact cu clubul din Ştefan cel Mare şi că nu va îmbrăca tricoul alb-roşu. "Nu am avut nici o discuţie cu Dinamo. Prezenţa mea la Rin Hotel a fost pentru a mă întîlni cu un bun prieten care este cazat acolo", a zis atacantul de 27 de ani. Ibeh, care-i liber de contract, are oferte din străinătate şi este presat şi de Pandurii să continue la Tîrgu Jiu.

Inbox:
- Cornel Dinu a fost ieri, la prînz, la discuţii cu Negoiţă, cei doi lămurind conflictele verbale dintre ei din ultima vreme. Mister va rămîne, cel mai probabil, la club şi din octombrie, cînd îi expiră contractul.
- Dinamo l-a chemat la probe pe grecul Alexandros Biris, 26 de ani, ultima dată la Severin, unde a bifat doar 10 minute în acest sezon. Stoperul, care a mai jucat în trecut la Juventus Colentina, va fi testat zilele următoare.
- Victor Becali, la DigiSport Special: "Dacă Dinamo vrea să renegocieze salariile jucătorilor mei, să mă cheme, dar doar dacă vor să mărim, nici nu se pune problema de micşorare!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
redbuldog
redbuldog  •  05 Iunie 2013, 13:02

Iar ,,Re''constructia mult trambitata e mai degraba marea Demolare..! Nu trebuia decat sa ejecteze 3-4 jucatori si sa aduca 2 stoperi si un mijlocas inchizator,cu aceste schimbari si un antrenor capabil Dinamo se lupta lejer la podium in 2014..

redbuldog
redbuldog  •  05 Iunie 2013, 12:58

Continua comedia ,,ororilor'' la clubul Dinamo...!Negoita pare ca poarta o palarie prea mare pentru un astfel de ,,buisness'' altfel mai bine s-ar gandi sa cedeze afacerea asta pana nu e prea tarziu!

neuer1606
neuer1606  •  05 Iunie 2013, 11:07
Postat de florindaniel pe 05 Iunie 2013, 11:04

fratilor voi freti sa-i dea unui jucator de 18 ani care inca nu a aratat nimic 10 mii de euro :)) ce drk sunteti fraeri... sumele astea se aplica doar la jucatorii tineri care inca nu au o valoare certa.. daca , confirma normal ca mai mareste salariu.... ce drk pic de logica n-aveti... numai sa criticati... negoita face treaba buna !

Care este treaba aia buna, aducerea lui Selymes sau pierderea lui Rotariu???

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close