FOTBAL  »  Superliga  »  IDEE

Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ia în calcul să mute echipa din oraș în viitorul apropiat.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ia în calcul să mute echipa din oraș în viitorul apropiat.

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 17:31 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 18:03

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, ia în calcul să mute echipa din oraș în viitorul apropiat. 

Valeriu Iftime nu este mulțumit de sprijinul și de condițiile pe care le are la Botoșani. Finanțatorul „lanternei roșii” din Superligă nu exclude varianta să mute clubul, cu totul, la Suceava, un oraș unde consideră că fotbalul este trăit la o intensitate mai mare. 

Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!
etapa #2 a grupelor
Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Surpriză în Crâng: Farul a pierdut cu Gloria Buzău!

Valeriu Iftime vrea să mute echipa FC Botoșani 

„Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice. 

La Botoşani, trăim pe paie, nu prea avem în spate glorii, cum sunt Goian şi alţi jucători care au cunoscut consacrarea plecând de la Suceava. Asta creează o masă critică de a împinge lucrurile. La un moment dat, am vorbit cu primarul Ion Lungu, să ştiţi. Şi acum aş merge la Suceava!

Eu aş ţine echipa aici, dar ai nevoie de o academie puternică şi productivă, pentru a crea un cadru de interes în jurul tău. Dacă aduci numai străini, nimeni nu te ia în seamă. Pe de altă parte, există în Suceava, din fericire, o masă de selecţie mult mai mare şi mai bună.

Da, aş aduce echipa la Suceava, categoric. Nu pot mâine, dar la vară, da. Nu se va mai numi FC Botoşani, se va numi FC… Cum vrem noi. E FC Botoşani acum, că sunt eu din Botoşani, oraşul n-are nicio acţiune, nicio treabă. Povestea este să ai un stadion cu o anumită rezonanţă pe care să poţi juca, să fie un stadion sau măcar un proiect de stadion nou, să vină lumea. I-am spus şi primarului meu de la Botoşani că m-aş duce oricând în altă parte, la Iaşi sau la Suceava.

Dacă ar fi un proiect şi vine cineva foarte serios către noi, eu mut echipa. În acest moment, suferim din punct de vedere sportiv, însă salvarea de la retrogradare e o chestie simplă, un mic impuls în iarnă, dar trebuie să ştiu unde mă duc. Să stau în Liga I cu un buget de 3-4 milioane pe an nu merge. 

Ai nevoie de o construcţie, de academie, de scouting foarte bun, iar uşor, uşor să vinzi jucători. Ţările din fosta Iugoslavie trăiesc din vânzarea de jucători. La un oraş ca Suceava s-ar putea. Sunt oameni de afaceri care ar putea să vină alături de echipă pentru imagine, pentru a-şi face reclamă
- Valeriu Iftime

VIDEO. Botoșani i-a suspendat pe Pinson si pe Drole. Dan Alexa: „Pariurile sunt un cancer”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Poli Iași, prima reacție în cazul fotbalistului dorit de FCSB: „Înseamnă că am avut un ochi bun în vară, când l-am adus”

Rapid, decimată cu FCSB! » Lipsesc fotbaliștii fără care giuleștenii erau la retrogradare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Noiembrie 2023, 07:01
Postat de ionescugeorge77 pe 31 Octombrie 2023, 18:57

Ieftine de ce nu te retragi ?...ce ti trebuie tie fotbal ?...tu esti om de afaceri ...

da ma.. sa se retraga toti. apoi?

mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Noiembrie 2023, 07:00
Postat de TicX8.Junior pe 31 Octombrie 2023, 19:51

Voiam să scriu că s-ar putea numi FC Suceava-Botoșani adică FCSB, dar văzând că n-au mai încărcat ăștia comentariile de vreo 3 ore... sunt convins că mi-au luat-o înainte cel puțin 5 useri care s-au gândit la asta. Am postat doar de curiozitate, să văd totuși câți au mai scris același lucru până-n momentul când am apăsat butonul "Adaugă comentariu".

tare de tot asta. ar fi de cascadorii rasului.. sa joace fcsb cu fcsb :)))))))))

danutcornel
danutcornel  •  31 Octombrie 2023, 20:12

io da lui gigi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close