FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

"Vrem arbitraj impartial"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Presedintele Marin Condescu spune ca gorjenii vor avea viata grea in meciul  cu Dinamo, programat duminica. "Problema principala nu este seria noastra de patru infringeri, ci faptul ca dupa eliminarea din Europa, Dinamo si Rapid se vor concentra la campionat. Avem insa puterea sa ne luptam cu Dinamo!", a spus Condescu, care spera sa nu aiba parte de un arbitraj ostil in partida impotriva "ciinilor". "Speram ca delegarea care se face de catre FRF sa fie impartiala. La meciul cu CFR au fost niste probleme si ne-au indreptatit sa spunem ca puteam obtine mai mult daca unele faze erau judecate corect. Echipele mari au de partea lor si experienta si cistiga chiar si atunci cind joaca prost", a comentat Condescu.

Gorjenii nu au uitat ultimul meci al alb-rosiiilor la Tirgu-Jiu, cind au sarit la gitul "centralului" Cristi Balaj fiindca nu a acordat doua penalty-uri pentru gazde. "Speram sa nu patim ca anul trecut cu arbitrajul, cind Balaj ne-a refuzat doua loviuturi de la 11 metri. Nu spun ca Dinamo nu ne batea, dar nu era nevoie de acest ajutor. Noi nici macar nu am primit o explicatie", a spus Condescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează