FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

"Vrem ca acest caz să fie tratat cu seriozitate de Federaţiei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Secretarul general Daniel Băloi nu este mulţumit de răspunsul dat de Federaţie în cazul cererii de reexaminarea a dosarului de licenţiere al echipei FCM Tîrgu-Mureş.

 

„Nu sîntem mulţumiţi de răspunsul pe care l-am primit din partea Departamentului Licenţe şi Afilieri al FRF şi vom continua demersurile noastre pentru a afla adevărul. Noi am cerut să aflăm dacă a existat o hotărîrea instanţei judecătoreşti competente prin care s-au aprobat modificările intervenite în actele constitutive ale celor de la Unirea Sînnicolau Mare. Ni s-a răspuns cu o decizie a Comitetului de Urgenţă a FRF privind schimbarea denumirii unor cluburi sportive, dar această decizie, ca să intre în vigoare, trebuia să aibă la bază o hotărîre judecătorească.

În răspunsul primit de la FRF, nu s-a făcut nici o referire cu privire la această hotărîre judecătorească, iar hotărîrea Comitetului de Urgenţă nr. 17 din 28.07. 2008 nu poate produce efecte juridice fără existenţa unei hotărâri judecătoreşti”, a explicat Băloi pentru site-ul oficial al clubului.


„În ceea ce priveşte refuzul de a se efectua demersurile necesare pentru începerea procedurii de retragere a licenţei clubului FCM Tîrgu Mureş în condiţiile prevăzute de Regulamentul Naţional privind Licenţierea Cluburilor, le reamintim celor de la federaţie că singurele organisme competente să se pronunţe cu privire la cererea de retragere a licenţei sînt organismele jurisdicţionale din cadrul Sistemului Naţional de Licenţiere.

Federaţia nu îşi poate permite în acest moment să mai facă greşeli în privinţa acordării licenţelor după raportul expertului UEFA de anul trecut care a sancţionat extrem de dur FRF, chiar preşedintele FRF Mircea Sandu arătîndu-se neplăcut surprins de ceea ce a constatat anul trecut expertul UEFA. Avem încredere că acest caz va fi tratat cu toată seriozitatea şi se va lua o decizie bazată pe documente şi regulamentele aflate în vigoare”, a continuat secretarul general al gorjenilor.

Playtech: ȘOC TOTAL! Soția lui Benone Sinulescu a spus ADEVĂRUL. Ce se întâmplă cu artistul chiar acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează