FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Walter îi sugerează lui Badea să-şi dea demisia: "N-a mai cîştigat de şapte etape". Trece peste antrenor în cazul Boştină

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 19:30

Universitatea Cluj e aproape de a doua despărţire de Ionuţ Badea. Patronul Florian Walter îi cere antrenorului să-l reprimească la prima echipă pe Gabi Boştină şi îl sfătuieşte să-şi facă o autoanaliză şi să se renunţe la echipă din proprie iniţiativă.

"Am jucat cu Steaua, dar am avut neşansă. Cei care acuză acum de blat să se gîndească ce-ar mai fi zis dacă înscria Tony din doi metri, Grozav la ocazia lui. Şi în ce-l priveşte pe Szukala e vorba doar de o greşeală umană. Un fundaş cu experienţa lui n-ar fi dar niciodată mingea în centru decît involuntar. Eu cred că i-a alunecat piciorul cînd a sărit să o lovească.

Un om care vine şi investeşte 3 milioane în fotbal nu poate accepta jigniri de genul ăsta. Dacă se mai întîmplă aspecte de genul ăsta, mă gîndesc să mă retrag din fotbal. Nu m-a informat nimeni că au fost suporterii azi la antrenament să ceară socoteală.

Am o problemă cu Ionuţ Badea, el nu mi-a zis nici cînd l-a trimis aiurea pe Boştină la echipa a doua. I-am dat scris să-l reprimească pe Gabi la prima echipă. Eu mai am contract cu Badea pînă la 30 mai 2012, dar n-am mai cîştigat cu el pe bancă din etapa 13. Trebuie să-i dea şi lui de gîndit ca antrenor. Noi atacam pe centru, deşi benzile erau vulnerabile, Steaua se apăra acolo cu închizători", a declarat azi Florian Walter la Fanatik Show de pe DigiSport. 

"Dacă plec la Petrolul? Nu se ştie niciodată", a conchis Walter.

Jucătorii lui ”U” acuzaţi de blat de propriii suporteri: ”De ce aţi stat capră cu Steaua?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
numaiu1919
numaiu1919  •  14 Martie 2012, 09:13

Ce nu poti accepta dle Walter? Oare atunci cand Paszkany a cerut in direct sa i se inchida microfonul "omului de la gunoaie" nu te-ai simtit jignit? Atunci, mii de oameni au fost solidari cu dumneata acuzand obraznicia franarului. Acum, ce nu poti accepta? Ca ne doare sufletul ca ne-am facut pres in fata oilor si ca incet-incet dispare orice legatura dintre adevarata Universitate si cea de acum?

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  14 Martie 2012, 08:04

Poate totusi scapam de Pacurar din primul 11 .asta nu mai joaca nimic de 2 ani .Trebuie cineva sa ordoneze jocul echipei

romanescu
romanescu  •  14 Martie 2012, 01:45
Postat de londra_u_cluj pe 13 Martie 2012, 23:43

Ti-ai batut joc de 30 de mii de oameni gunoier ordinar ce esti, tu ai impresia ca oamenii aia care poarta pe U in suflet de atata vreme si care stateau ieri in tribune cate 2 pe un scaun pot fi pacaliti de teatrul tau de mitic ieftin?....NICIODATA ma bucsa..NICIODATA!!!!! Nu terfelesti tu clubul asta in rahat ca pleci de aici impachetat in tomberoanele tale. VALEA!!!!

Comentariul tău...Pritene! Imi cer scuze daca nu am agreeat, de multe,ori, comentariile tale,dar acum, imi dau seama ca esti un adevarat clujean. Chiar daca am simpatii pentru tabara clujeana adversa,am avut intodeauna in inima "NUMELE NOBIL DE UNIVERSITATEA CLUJ" . Daca ai de spus lucruri frumoase despre Cluj,insoteste-ne,te rog pe "Tribuna CFR.ro"(chiar daca sunt despre "U")

Vezi toate comentariile (37)
Comentează