FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Walter Zenga confirmă Gazeta » De ce s-au blocat negocierile cu FCU Craiova: „Am vrut să vin ca un profesionist!”

Walter Zenga (62 de ani) a confirmat dezvăluirile Gazetei. Antrenorul italian spune că a negociat cu Adrian Mititelu (54 de ani), dar a refuzat oferta din cauza condițiilor legate de staff.
Walter Zenga (62 de ani) a confirmat dezvăluirile Gazetei. Antrenorul italian spune că a negociat cu Adrian Mititelu (54 de ani), dar a refuzat oferta din cauza condițiilor legate de staff.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:45 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 16:46

Walter Zenga (62 de ani) a confirmat dezvăluirile Gazetei. Antrenorul italian spune că a negociat cu Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul lui FCU Craiova, dar a refuzat oferta din cauza condițiilor legate de staff. 

Pe 25 octombrie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Adrian Mititelu a discutat cu Walter Zenga despre o posibilă venire la FCU Craiova. Discuțiile s-au blocat în momentul în care finanțatorul clubului oltean l-a obligat să îl păstreze în staff pe preparatorul fizic Dan Vasilică. Tehnicianul italian a confirmat astăzi informația. 

MM Stoica, după demisia lui Dică: „Trebuie să plătească dacă nu se vede în teren ce lucrează” + Ce spune despre declarațiile lui Becali
FCSB
MM Stoica, după demisia lui Dică: „Trebuie să plătească dacă nu se vede în teren ce lucrează” + Ce spune despre declarațiile lui Becali

Walter Zenga confirmă Gazeta: „Am vrut să vin cu staff-ul meu”

„Am vorbit cu cei de la FCU, este adevărat. Am vorbit despre condiții, situația de la club, staff-ul meu. După a fost o discuție mult mai încinsă despre contract. Eu vreau să vin cu staff-ul meu, ca un profesionist. 

M-am bucurat mult că președintele Craiovei s-a gândit la mine, dar nu s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, ca antrenor profesionist este normal ca la începutul discuțiilor să întrebi despre pregătire, despre baza de antrenament, despre organizare. 

Eu am mai fost și în altă țară, dar mereu am întrebat ce staff au. E normal să aduci lângă tine minimum două persoane”, a spus Walter Zenga la „Liga Digisport”.

Vasilică „l-a lucrat” și pe Marius Croitoru?

Dan Vasilică a făcut parte și din staff-ul lui Marius Croitoru, fără ca antrenorul să fi dorit, preparatorul fizic i-a fost impus când el a negociat pentru post finanțatorul lui Adrian Mititelu.

Proprietarul clubului a respins ideea lui Zenga fără să mai negocieze, pentru că el îl consideră pe Vasilică un preparator excelent și e omul lui de încredere în conducerea tehnică. 

VIDEO. Adrian Mititelu la ora adevărului, despre relația cu antrenorii: „Stați puțin, să fim sinceri. Credeți că eu nu mă bag?”

Citește și alte știri din Liga 1: 

MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial

Bourceanu l-a luat tare pe Florin Talpan: „Eu la ce echipă am jucat? Am bătut Chelsea cu FCSB sau cu Steaua?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
tivireli
tivireli  •  03 Noiembrie 2022, 19:59

Zenga a spus altceva decat ce a tradus GSP

adrian.7
adrian.7  •  03 Noiembrie 2022, 17:28

Eu am înțeles altfel afirmațiile lui Zenga: ”este normal să aduci cu tine minim două persoane”....Este ”ușor” altfel decât a interpretat GSP

Vezi toate comentariile (2)
Comentează