FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI LA CRAIOVA

Craiova s-a răzgîndit! Wotte e doar suspendat din funcţie

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

UPDATE// Lovitură de teatru! Wotte nu se mai ocupă de echipă ca antrenor, este suspendat din funcţie, dar nu este demis!

Înfrîngerea de acasă cu Internaţional Curtea de Argeş a produs un cutremur la olteni! Conducerea grupării Universitatea Craiova a avut mai multe discuţii, sâmbătă seară, în urma cărora a decis ca până la finalul acestui sezon echipa să fie condusă de Eugen Trică. Trică îl va avea ca secund pe George Biţă.

Mark Wotte se afla la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova din data de 7 ianuarie, anunţă Mediafax.

Trică era deja managerul sportiv al formaţiei din Bănie şi spunea că-şi doreşte să mai joace măcar un meci în acest sezon pentru Universitatea, partidă care să însemne retragerea sa din activitatea de jucător. În vîrstă de 35 de ani, Trică a revenit anul trecut la Universitatea Craiova, după ce a avut neînţelegeri cu conducerea tehnică de la CFR Cluj.

În liga 1, Trică a debutat la Craiova, în 1994, iar de atunci a mai jucat pentru Steaua, Litex, Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, CFR şi Anorthosis Famagusta.

Antrenorul Craiovei a fost demis după cea de-a doua înfrîngere consecutivă şi a fost înlocuit cu Eugen Trică, antrenorul secund al Ştiinţei. Iată palmaresul lui Wotte la Craiova: 7 înfrîngeri, 1 egal şi 5 victorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
 •  02 Mai 2010, 19:26
Postat de pe 02 Mai 2010, 13:52

FOARTE BI NE NU ERA ANTRENOR BUN NU JUCA NI MIC ECHIPA VREAU DE LA ANU BALACI ANTRENOR SI TRIK MENEGER GENERAL

Mititelu merge din prostie in prostie.A inceput vara trecuta cu Mogosanu.Toata lumea i-a spus sa aduca antrenor,dar ioc.Api a continuat cu Neagoe o alta catastrofa.La adus pe Wotte.Asta ce sa faca daca Costea s-a accidentat si n-are atacanti? Dina este pericolul mingii.Acum o alta greseala.Trica antrenor!Numai alegeri tampite a facut Mititelu asta.Ori vrea sa retrogradeze echipa pt a vinde jucatorii,ori asa gandeste el...adica prost!

vasile_00
vasile_00  •  02 Mai 2010, 15:30
Postat de thespamer pe 02 Mai 2010, 13:14

Mititelule vinde !!! Anu asta picam sigur :-j daca nu o cumpara meciu cu Ceahlau

Ce sa-i dea la Pinalti pt meci? franzela?

 •  02 Mai 2010, 15:02

Domnule Mititelu ,nu Mark Wotte intra sa joace pe teren . Craiova este macinata de accidentari , de lipsa de jucatori cu experienta , si aici e numai vina dumneavoastra, si de jucatorii nostri tineri care nu trag cu totii in aceeasi directie. Daca la varsta lor va vor determina sa schimbati un antrenor , e trist. Analizati meciul , e greu de crezut ca Wotte le-a cerut dupa ce pierd mingea sa devina statici. Daca o fii sa retogradam , asta e , mergem in B , cu ei si cu Wotte. Hai Craiova !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează