FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

Vedeta Craiovei, EXCLUSĂ din lot înaintea derby-ului cu Dinamo! Decizie-șoc la FCU

Bahassa a fost determinant la FCU Craiova în sezonul anterior / Sursă foto: Imago Images
Bahassa a fost determinant la FCU Craiova în sezonul anterior / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 23:03 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 23:18

Francezul Yassine Bahassa a fost exclus din lotul lui FCU Craiova cu o zi înaintea partidei cu Dinamo. Om de bază în sezonul anterior, fotbalistul și-a pierdut locul în echipă, totul culminând cu decizia de a fi scos din lotul lui Vasilică.

Unul dintre cei mai buni dribleuri din campionat tinde să dispară aproape de tot din prim-planul Superligii. Cu puține minute la activ în actuala ediție, Bahassa, 31 de ani, a mai primit o lovitură: a fost exclus din lotul juveților chiar înainte de partida cu Dinamo de vineri, notează ProSport

Bahassa a fost titularizat ultima oară pe 5 august, la victoria de la Botoșani, 1-0. De atunci, a început toate partidele din postura de rezervă și a primit minute puține. Spre exemplu, cu Farul, în lecția de fotbal predată lui Hagi în urmă cu două săptămâni, francezul a prins doar 16 minute.

Bahassa, exclus din lot înainte de Dinamo - FCU Craiova

Gazeta Sporturilor a aflat că motivul real al excluderii ar fi reprezentat de faptul că Bahassa a întârziat la primul antrenament al lui Vasilică de după pauza de câteva zile acordată cu prilejul întreruperii campionatului.

În schimb, explicația Craiovei e mult mai simplă: decizia ar avea în spate doar un raționament tehnico-tactic și că la mijloc n-ar fi alte motive. 

Sezonul trecut, Bahassa a fost determinant pentru olteni. A evoluat în 42 de partide și a reușit cinci goluri și 8 pase decisive. Bahassa mai are contract cu FCU până în iunie 2024. La finalul campionatului trecut, impresarul său dezvăluia că fotbalistul a fost ademenit cu câteva oferte din străinătate

„Bahassa are oferte din Cipru și din Golf! Vom vedea în timp, deocamdată jucătorul trebuie să se concentreze pe jocul său la FCU Craiova", a precizat reprezentantul fotbalistului în mai 2023, pentru GSP.

VIDEO Aurelian Chițu: „Mă simt foarte bine și fizic, ceea ce mă mulțumește cel mai mult și-mi dă speranțe că mai pot continua câțiva ani”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV / VIDEO „La un meci de-al nostru nu prea știi la ce să te aștepți!” » Aurelian Chițu amenință granzii din SuperLigă: „Vrem în play-off”

VIDEO Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo - FCU Craiova: „E mai bine vineri decât luni” » Îngrijorare privind biletele vândute

„Când va redeveni Dinamo un club mare?” » Eugen Voicu a dat răspunsul + a anunțat cât mai stă Burcă antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
brera30
brera30  •  15 Septembrie 2023, 16:39
Postat de Shogun01 pe 15 Septembrie 2023, 11:00

el vrea sa vina la CSU, dar nu stie ca de la anu, dupa alegeri Rotaru o sa plece

Zici tu? S-ar putea sa se imprieteneasca Solomon cu Rotaru, are mai multa influenta. Politica, tot politica ramane...

tsv1860munchen
tsv1860munchen  •  15 Septembrie 2023, 13:52
Postat de Shogun01 pe 15 Septembrie 2023, 11:00

el vrea sa vina la CSU, dar nu stie ca de la anu, dupa alegeri Rotaru o sa plece

Crezi tu că de aia? Nu m ar surprinde, și Asamoah a fost dispărut din lot mult în primăvară și am citit că a zis Cartu că în perioada aia au încercat să îl ia de la fcu dar nu s au înțeles

Shogun01
Shogun01  •  15 Septembrie 2023, 11:00
Postat de sezione90 pe 15 Septembrie 2023, 09:55

Probabil a indraznit si asta sa isi ceara salariul. Pentru mititelu lucrul acesta este in afara regulmentului si trebuie pedepsit

el vrea sa vina la CSU, dar nu stie ca de la anu, dupa alegeri Rotaru o sa plece

Vezi toate comentariile (10)
Comentează