FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutare importantă în Liga 1 » Atacantul care a refuzat-o pe Dinamo a revenit în România

Yazalde (în alb), la Astra
Yazalde (în alb), la Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 11:09 / Actualizat luni, 15 martie 2021 12:44

Yazalde Gomes Pinto (32 de ani) s-a întors în România, la FC Hermannstadt. Luna trecută, atacantul din Guineea-Bissau a refuzat oferta lui Dinamo.

Hermannstadt face tot posibilul pentru a rămâne în Liga 1. Formația din Sibiu l-a readus în România pe Yazalde Gomes Pinto, liber de contract după despărțirea de Najran SC.

Yazalde, la Hermannstadt după ce a refuzat Dinamo

„Conducerea A.F.C.Hermannstadt și tot ceea ce înseamnă familia FCH are bucuria să vă anunțe revenirea unui fotbalist foarte iubit și foarte apreciat în scurta istorie a clubului nostru! Este vorba despre Yazalde Gomes Pinto, internaționalul din Guineea-Bissau în vârstă de 32 de ani, fotbalist care a avut niște evoluții remarcabile pentru A.F.C.Hermannstadt în returul și play-out-ul sezonului trecut, când a marcat de 6 ori și a oferit 5 pase de gol”, se arată pe site-ul sibienilor.

În luna februarie, Dinamo a încercat să îl aducă pe Yazalde în „Ștefan cel Mare”. Managerul Mario Nicolae l-a văzut pe fotbalistul care are și cetățenie portugheză drept omul potrivit pentru a debloca atacul echipei, lipsit de colți în ultima vreme, dar afacerea a picat din cauza pretențiilor lui Yazalde, considerate exagerate de „câini”.

400.000 euroeste cota de piață a lui Yazalde, potrivit Transfermarkt.com

CV bogat pentru Yazalde

Yazalde este un atacant cu nume pentru fotbalul din România, fiind legitimat de-a lungul timpului la grupări precum Braga, Rio Ave, Olhanse, Beira Mar sau Qabala.

În România, a jucat pentru Astra, între septembrie 2013 și iunie 2014, pentru Gaz Metan, între septembrie 208 și iulie 2019, și pentru Hermanstadt, din iulie 2019 până în octombrie 2020. Yazalde este liber de contract de la începutul lunii februarie, când s-a despărțit de Najran SC.

VIDEO. Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Se adună abaterile noii stele a lui Becali! Nu mai joacă nimic și are probleme de comportament: „E obraznic și înjură”

Umbra lui Cortacero în „Ștefan cel Mare” le pune bețe în roate fanilor! Urmează o săptămână decisivă pentru Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  15 Martie 2021, 22:38

Ce liga 2 visezi ca daca ne retrograda frful, am fi mers la tas si ne-am fi umplut de bani. Alea 5 meciuri sigur le castigam cu Multescu

chronic
chronic  •  15 Martie 2021, 14:32
Postat de manutd.steaua pe 15 Martie 2021, 13:59

Nu e normal? Pai toti au semnat pe niste salarii si au fost nevoiti sa acepte alte salarii si alea cu amenintari! Cati ani credeti ca va merge asa??? Aveti 500 de euro,luati jucatori de 500 de euro! In mod normal,ati adunat 26 de puncte anul asta in mod ilegal,cu jucatori si antrenori pe care nu vi i-ati permis niciodata!

Au adunat ilegal puncte in LIga 1, cand trebuiau sa joace in Liga a 2-a. Sa nu mai zicem ca au jucat si dopati.

chronic
chronic  •  15 Martie 2021, 14:31
Postat de dinamo_forever_77 pe 15 Martie 2021, 13:13

Sincer....am ajuns rau de tot daca jucatorii refuza DINAMO pentru a merge la Sibiu sau oricare alta formatie :(

O zici de parca nu se intampla de ani zile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează