FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Yssouf Kone îl face praf pe Paszkany: "Dădea indicaţii antrenorului! Nu puteai nici să bei apă fără să-i ceri voie!"

Yssouf Kone
Yssouf Kone

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 20:09

Atacantul african face declaraţii şocante despre România, însă nu este prima dată cînd un fost jucător al lui CFR scoate în evidenţă corupţia din fotbalul românesc. Mikael Dorsin şi Lars Hirschfeld au vorbit şi ei despre campionatul viciat din Liga 1.

După doi ani petrecuţi în România, la CFR Cluj, Yssouf Kone, 29 de ani, a revenit în Norvegia, la Valerenga, după ce mai jucase şi la Rosenborg, între 2006 şi 2008, dar nu a uitat problemele avute în campionatul românesc.

"După fiecare meci auzeam despre cazuri de corupţie. Un arbitru care a luat bani, jucători care fuseseră plătiţi să nu-şi apere corect şansele, jucători care nu juca pentru că nu au vrut să primească mită. Nu am avut cazuri din astea în echipa mea, dar am auzit despre ele. Era corupţie peste tot, n-am mai văzut aşa ceva.

Patronul Arpad Paszkany intra în vestiar şi ne spunea că dacă nu cîştigăm nu ne mai luăm banii. Sau le zicea unor jucători «Eşti un nimic, eşti un nenorocit!». Uneori venea pe bancă în timpul meciurilor şi îi dădea indicaţii antrenorului! În doi ani am avut opt antrenori!

Fotbalul e la un nivel bun în România, dar lucurile din jurul lui îl distrug. Nimeni nu se poate concentra pe meci pentru că sînt prea multe mizerii.

Imediat după meciul cu Chelsea, din Liga Campionilor, i-am zis impresarului meu că vreau să plec. A durat mult pentru că patronul mi-a sabotat de două ori transferul. Şi dacă voiam să beau apă trebuia să-i cer voie! Tot timpul trebuia să mă lupt cu ei să-mi dea salariul, dacă nu făceam asta nu-l primeam.

Nu vreau să mai revin acolo, nu vreau să mai fac aceeaşi greşeală. Îi sfătuiesc şi pe alţii să nu meargă acolo!", a povestit Kone în ziarul norvegian Nettavisen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
elsopotyi
elsopotyi  •  02 Iulie 2011, 12:51

E PACAT SA AUZI ASA CEVA DE LA UN FOTBALIST CARE CASTIGA FOARTE MULT, SI DIN PACATE A ARATAT FOARTE PUTIN IN TEREN.CRED CA DACA SE PLANGE UN PENSIONAR(DUPA 41 ANI MUNCA) CUM E TRATAT E MAI CORECT DE CE SPUNE KONE LA SUPARARE.

caluser
caluser  •  02 Iulie 2011, 09:19

Dezvaluiri socante despre Romania? nu cred! omul a spus doar ce a vazut in Romania doi ani cat a stat aici.A spus ce a vazut la televizor si in presa dupa fiecare etapa,pentru ca chiar asta se-ntampla,scandal dupa fiecare meci,despre albitraj,patroni care injura la TV etc etc. Pnt El a fost socant ca nu stia nimic despre Romanica ,a picat aici si asta a vazut,restu stiti si voi. PS Am citit tot interviul din NETTAVISEN.........CONCLUZIE: MAS-MEDIA STRICA IMAGINEA FOTBALULUI ROMANESC........NIVEL INTELECTUAL FOARTE SCAZUT IQ=49

canad
canad  •  02 Iulie 2011, 04:47

asculta mai nb - adica fat frumos ai luat o gramada de bani - si cand ai jucat si cand ai jucat p..la. te-ai accidentat ca un prost la margina terenului mai clownule - vorbeste mai bine de Africa

Vezi toate comentariile (73)
Comentează