FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-1

A înscris în CFR - Sepsi și l-a încântat pe Basarab Panduru: „Are ceva ce nu prea vezi la români”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 06:51 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 09:33

Fostul internațional Basarab Panduru (52 de ani) l-a remarcat, la finalul partidei CFR Cluj - Sepsi 2-1, pe fundașul brazilian Yuri Matias (27 de ani). Stoperul „feroviarilor” a înscris pentru 1-1 și a ajuns la două meciuri consecutive cu gol marcat, după ce punctase și împotriva Slaviei Praga, în succesul din Conference League de joia trecută, 2-0. 

Impecabil în defensivă, Yuri a apărut și la finalizare cu Sepsi și a restabilit egalitatea în minutul 33, printr-un șut plasat din interiorul careului.

Titular incontestabil la CFR Cluj în ultimele două luni, Yuri Matias le-a câștigat încrederea specialiștilor din SuperLigă. Basarab Panduru a ținut să evidențieze calitățile fundașului brazilian pe care clujenii l-au transferat iarna trecută de la Gaz Metan Mediaș, dar care abia acum a început să se impună în Feleac.

Sepsi atacă arbitrajul cu CFR Cluj: „Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring!” + Cum arată Dumitrescu după meci
CFR CLUJ - SEPSI 2-1
Sepsi atacă arbitrajul cu CFR Cluj: „Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring!” + Cum arată Dumitrescu după meci

Yuri Matias de la CFR Cluj l-a dat pe spate pe Basarab Panduru

„Din ce îmi aduc aminte, când era la Gaz Metan, spuneam că îl văd la Rapid, parcă, pentru că avea spiritul ăla... nu m-am gândit chiar atât de repede că poate să ajungă la CFR. 

Şi acum îl văd că mai are de învăţat fotbal, dar are ceva ce nu prea vezi, cel puţin la români, are o nebunie din asta, o răutate, ajută echipa, e tot timpul preocupat să îşi ajute colegii, să facă totul pentru echipă, un spirit care face bine.

Cred în continuare că poate să fie şi mai bun, poate să mai crească.(...) Nici nu ştii pe cine să scoţi când revine Burcă. Pe cine scoţi, pe Kolinger sau Yuri? E de bine, dar trebuie să vezi care dintre Kolinger sau Yuri se înţelege mai bine cu Burcă”, a afirmat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport

7a fost nota primită de Yuri Matias în Gazetă, pentru evoluția din victoria cu Sepsi

Un meci important, cele mai importante sunt cele 3 puncte și e bine că le-am luat. Noi vrem să câștigăm fiecare meci, indiferent de adversar, și e bine că ne-a reușit.

- Yuri Matias, după CFR Cluj - Sepsi 2-1

VIDEO Muhar și Boateng, perechea letală a campioanei CFR Cluj » Cum au combinat la reușita decisivă din victoria cu Sepsi

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Ieșire fără precedent a lui Cristiano Bergodi: „Dacă nu vorbești, te iau de fraier în România! Nu înțeleg VAR-ul de aici”

Detaliul remarcat de Dan Petrescu în jocul campioanei: „M-am mirat și eu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  18 Octombrie 2022, 11:35

CFR,oricum are multe meciuri și ar trebui folosiți toți 3 fundași prin rotație adică, Burca - Kolinger ,Burca - Yuri ,Yuri Kolinger !. Și pe schema de sus ar trebui sa mai între și alții, desigur pe posturile lor ,Camora sa mai lase și colegul de pe post ,Deac la fel mai câte o pauza ,etc !

vasileroaita
vasileroaita  •  18 Octombrie 2022, 10:39

Bun jucator, Yuri! Asta dorește Dan Petrescu: să aibă dificultăți în alegerea titularilor!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează