FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO

Zeljko Kopic prefațează duelul cu Farul: „Nu putem juca la egal. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare”

Articol de , , , - Publicat duminica, 11 februarie 2024 14:14 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:57

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat azi meciul cu Farul, explicând ce așteaptă de la elevii săi.

  • Farul – Dinamo se joacă luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Croatul de pe banca formației roș-albe a lăudat-o pe Farul și a spus că vrea ca jucătorii săi să aibă mai multă intensitate, dând exemplu partida cu Rapid.

Dinamo face azi al doilea transfer al week-end-ului! Fanii „câinilor” s-au întrecut în ironii după prima mutare: „Lăsați vrăjeala!”
DINAMO
Dinamo face azi al doilea transfer al week-end-ului! Fanii „câinilor” s-au întrecut în ironii după prima mutare: „Lăsați vrăjeala!”

Zeljko Kopic prefațează Farul – Dinamo: „Vreau mai multă intensitate”

„Farul e o echipă cu multă calitate, care a avut rezultate bune cu Hagi pe bancă. Va fi un meci greu, dar totul ține de noi. Trebuie să jucăm foarte bine, din punct de vedere tactic. Trebuie să știm ce vrem să jucăm și ce joacă adversarul, dar trebuie să fim pregătiți și de dueluri intense. 

Nu suntem în situația de a juca la egal. Vrem ca jucătorii să meargă pentru cele 3 puncte. Și vedem la final ce se întâmplă. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare, dar cred că trebuie să fie în ADN dorința de a merge și a câștiga fiecare meci. Acum echipa nu e în cea mai bună poziție, dar sper ca în viitor să aibă această atitudine.

Am un mare respect pentru cariera lui Hagi. Nu știu dacă mai știe, dar ne-am întâlnit acum 7-8 ani. Era în cantonament cu echipa lui. Ne-am întâlnit atunci și am discutat, ne-am înțeles foarte bine. Îl respect foarte mult, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Am analizat ce am jucat până acum și am văzut momente excelente, dar și momente în care nu am fost foarte bun. Și asta trebuie să îmbunătățim.

Pentru mine, fotbalul ține de emoții. Nu pot să pierd și să spun că totul e în regulă și să vorbesc de lucruri frumoase. Jucătorii trebuie să înțeleagă la antrenamente ce trebuie să facem, iar la meciuri trebuie să fie gata de luptă. Să fie pregătiți să mergem la război, dacă e nevoie. Nu spun că jucătorii nu vor asta. Se antrenează foarte bine. În ceea ce privește intensitatea, cu Universitatea nu am fost la fel de buni ca în meciul cu Rapid. Am făcut doar 8 faulturi. Aici trebuie să fim mai buni. Vreau să fim mai agresivi”, a spus Zeljko Kopic.

A fost foarte plăcută întâlnirea cu Mircea Lucescu. Îl respect foarte mult. Am schimbat câteva cuvine, a fost plăcut să-l văd. S-a simțit ca acasă aici. Am vorbit despre echipă și despre fotbal.

Selmani a semnat, iar luni se va alătura lotului. Trebuie să-l văd ca să știu când poate juca. Atunci voi vedea în ce condiție e. E un jucător de calitate și a arătat în trecut asta. Nu a prea marcat la precedentele două echipe, dar știu că are calitate. Trebuie să-l trezim și să-i dăm ocazia să înscrie. Știu că e jucătorul care ne poate aduce ce ne trebuie. 

Și mai vrem un jucător. A plecat Lucas și mai vrem un jucător. Am adus jucători în fiecare comportament, dar trebuie să aducem un jucător care să-i ia locul lui Lucas. 

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește și: 

Rapid mai face un transfer! Șucu plătește o sumă impresionantă pentru un tânăr din Superligă
RAPID
Rapid mai face un transfer! Șucu plătește o sumă impresionantă pentru un tânăr din Superligă
Mutu nu e în control la CFR? „Se contrazic la TV, jucătorii n-au înțeles ce vrea!” » Ce probleme au remarcat Panduru și Răducioiu: „Asta îmi dă de gândit”
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Mutu nu e în control la CFR? „Se contrazic la TV, jucătorii n-au înțeles ce vrea!” » Ce probleme au remarcat Panduru și Răducioiu: „Asta îmi dă de gândit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  12 Februarie 2024, 08:42
Postat de creeperno534 pe 11 Februarie 2024, 22:42

Petrolul- Poli 2-0

ai vrea tu :) :P dar adevarul e ca noi nu avem cum sa picam...pur si simplu nu vad cum !! Trebuie sa va cautati alti ”clienti” care sa-i bagati sub voi ! :)

creeperno534
creeperno534  •  11 Februarie 2024, 22:42

Petrolul- Poli 2-0

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  11 Februarie 2024, 15:16

bla bla bla....alta infrangere!! FARUL-dinamo 3-0, dupa meci alte scuze......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează